N Nazannnnn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 15 4 16 32 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazannnnn #1 Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum Eklentiler IMG_20220906_092301.webp 3,8 KB · Görüntüleme: 53 IMG_20220906_092256.webp 4,2 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.550 7.118 108 43 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazannnnn #2 Nazannnnn .!.: Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ablacım bu silik milik değil. Baya baya belli. Gidip kan verin hayırlı olsun gözünüz aydın. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nazannnnn .!.: Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ablacım bu silik milik değil. Baya baya belli. Gidip kan verin hayırlı olsun gözünüz aydın.
N Nazannnnn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 15 4 16 32 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazannnnn #3 melekomelek .!.: Ablacım bu silik milik değil. Baya baya belli. Gidip kan verin hayırlı olsun gözünüz aydın. Genişletmek için tıkla... Ya öyle mi çok mutlu oldum emin değilim 2. Testim ve ikisi de bu şekilde çıktı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
melekomelek .!.: Ablacım bu silik milik değil. Baya baya belli. Gidip kan verin hayırlı olsun gözünüz aydın. Genişletmek için tıkla... Ya öyle mi çok mutlu oldum emin değilim 2. Testim ve ikisi de bu şekilde çıktı
Fh2512 Alp🧸 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 3.481 4.299 83 27 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazannnnn #4 Nazannnnn .!.: Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Pekte silik değil yani bence kan verin hayırlı olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nazannnnn .!.: Merhabalar kizlar reglm 5 gün gecikti ama çok agrim var ve test yaptım.silik çıktı bu durumu yaşayan varmı sonuç ne oldu desteğinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Pekte silik değil yani bence kan verin hayırlı olsun
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.550 7.118 108 43 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazannnnn #5 Nazannnnn .!.: Ya öyle mi çok mutlu oldum emin değilim 2. Testim ve ikisi de bu şekilde çıktı Genişletmek için tıkla... Kan verin değeriniz de yüksek çıkar zaten. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nazannnnn .!.: Ya öyle mi çok mutlu oldum emin değilim 2. Testim ve ikisi de bu şekilde çıktı Genişletmek için tıkla... Kan verin değeriniz de yüksek çıkar zaten.