Silik idrar testi kasik agrisi

Kelebek345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
146
61
48
29
Son adet tarihim 16 agustos 2 tane test yaptim silik cikti ve kan verdim ama hala sonuc cikmadi.2 yasinda kizim var hiperaktif haliyle pesinde git gel yapiyorum dinlenemiyorum sûrekli kasik agrim var normalmidir ?

Son adet tarihim 16 agustos 2 tane test yaptim silik cikti ve kan verdim ama hala sonuc cikmadi.2 yasinda kizim var hiperaktif haliyle pesinde git gel yapiyorum dinlenemiyorum sûrekli kasik agrim var normalmidir ?
Büyük ihtimalle hamilesinizdir kasik ağrısı normal ama kahverengi leke tarzi gibi akıntı geliyirsa doktora gitmelisiniz eğer yoksada telaş etmeyin :)

Büyük ihtimalle hamilesinizdir kasik ağrısı normal ama kahverengi leke tarzi gibi akıntı geliyirsa doktora gitmelisiniz eğer yoksada telaş etmeyin :)
Ama asiri bi agrim var sürekli oluyor neden anlamis degilim normalde ara ara olmasi gerekmiyormuydu sanki adet olacakmisim gbi sürekli agrim oluyor.Hayir kahverengi akintim yok ama su gibi akintim oluyor bazen :))

Ama asiri bi agrim var sürekli oluyor neden anlamis degilim normalde ara ara olmasi gerekmiyormuydu sanki adet olacakmisim gbi sürekli agrim oluyor.Hayir kahverengi akintim yok ama su gibi akintim oluyor bazen :))
İlk gebeligimde aşırı sancım vardı ayakkabımı bile baglayamiyordum eşim bağlıyordu her gebelik farklı canım gerçi ben ilkini kaybettim ama kalp atışı yoktu ondan kürtaj oldum ama stres etme fazla ayakta olma Allah sağ salim kucakgina almayı nasip etsin

Haklisin canim her gebelik farkli belirtiler veriyor işte insani üzen sey o acaba bsy olurmu diye strese girdim hersey nasip kısmet Allahin dedigi olur bnde ona sigindim :) işte 2 yasinda kizim var mecbur sürekli ayaktayim hiperaktif birde 5 dk yerinde durmaz o yüzden moralim bozuk aslinda nolacak diye

Aynen canım çok farklı her gebelik skinti etme sadece kahverengi leke gelirse doktora gidersin ama silik cikmisa kan tahlili vermelisin daha vermediniz galiba :)

Aynen canım çok farklı her gebelik skinti etme sadece kahverengi leke gelirse doktora gidersin ama silik cikmisa kan tahlili vermelisin daha vermediniz galiba :)
Bugün verdim daha yeni cikti e nabizdan saglik ocagindan verince sisteme gec düsüyor 16.99 cikmis ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…