Silik İkinci Çizginin anlamı daha çok pozitife mi yoksa negatife mi yorumlanır?

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
323
Ne zamandır okuyorum bu bölümü ama ik defa yazmak kısmet oldu. Geçen ay bebek sahibi olmaya karar verdim. Verdim diyorum çünkü eşim en baştan beri istiyordu, ben tereddütlüydüm. Neyse genelde pek şaşmayan adetim, dün olması gerekirken olmadı. O hevesle bir test aldım, aslında cuma yada cumartesiye kadar bekleyecektim. Ama bu sabah dayanamadım tabi :)) Sonuç ikinci çizgi silik... Bu her iki sonuca da yorumlanabilir, biliyorum ama ben silik çizgi görenlerde hamilelik durumunun mu yoksa hamile olmama durumunun mu daha çok görüldüğünü merak ediyorum. Kan testi yaptıracak zamanım yok şu ara, maalesef işten izin alamıyorum :(( O yüzden böyle bir başlık açtım. teşekkürler herkese...

canım çok silik hayalet gibi bi çizgi değilse belirgin silkse ,. hamilesin hayırlı olsun

Çok silik değildi, net bir çizgiydi ama diğeri gibi koyu değildi. Ayyy inşallah kızlar, acayip bir duygu var içimde. Tuvalete gitmeye korkuyorum resmen, hayal kırıklığına uğramam umarım.

kızlar birsey sorayım ben de 2 önce test yaptım çok silik çıktı dünde yaptım negatif çıktı bugün moralim çok bozuk sonuç sizce hangisi

kızlar birsey sorayım ben de 2 önce test yaptım çok silik çıktı dünde yaptım negatif çıktı bugün moralim çok bozuk sonuç sizce hangisi

canım en kesin sonucu kan testiyle öğrenirsin acabalarla bekleme. 2. çizgi bazı test markalarında hayalet gibi çıkabiliyo, aynı markamıydı yaptığın testler .üzülmeni istemem ama gebelik olsa birinde pozitif diğerinde negatif çıkması nadir olur. en azından yok olduğunada kendini hazırla. hayal kırıklığı olmasın. allah yardımcımız olsun bende çift çizgi bekleyenlerdenim

canım en kesin sonucu kan testiyle öğrenirsin acabalarla bekleme. 2. çizgi bazı test markalarında hayalet gibi çıkabiliyo, aynı markamıydı yaptığın testler .üzülmeni istemem ama gebelik olsa birinde pozitif diğerinde negatif çıkması nadir olur. en azından yok olduğunada kendini hazırla. hayal kırıklığı olmasın. allah yardımcımız olsun bende çift çizgi bekleyenlerdenim

ewet aynı markaydı testler hayırlısı biraz daha geçsin öyle kan testi yapmak istiyorum hayırlısıyla hepimize allah hayırlısını veriri

merhabalar
ben de sizin gibi bebek sahibi olmayı umut edenlerdenim. 8 aydır korunmuyorum. ilk defa bu ay 5 gün gecikti. hemen test yaptım tabi. ama sonuç negatif. normalde adetim gününü hiç şaşmaz. fakat deli gibi belim ağrıyor aynı normal adet olmadan önce ağrıdığı gibi. hah diyorum şimdi geldi bakıyorum yok. hamile kalanlardan tecrübesi olan varsa bu durum hamile olmadığımı, sadece geciktiğimi mi gösteriyor acaba düşüncesi olan varsa lütfen yazsın. idrar testini tekrar ne zaman yapmalıyım?

Back
X