Silik ikinci çizginin sonucu

Ben de 5 haftalığım. Bugün gittim de göremedim keseyi. Pazartesi tekrar gideceğiz bakalım.

boyle miydi sizinkide 2 gun gecti adet

Doktora gidip kan testi yaptırmaz öneririm benimki biraz daha belirgindir 244 çıkmıştı sonucum
Canım verdim sonuç bekliyorm. Sabah ki baya koyuydu. Alttaki bugunki canım

Eklentiler

• IMG_20191016_142252.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 52

Eklentiler

• IMG-20191017-WA0002.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20191017-WA0002.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49
benimde İkinci çizgi böyle çıktı dün kan verdim 1.20 çıktı ama kaldıysam adetten 4 gün önce kalmışımdır şuan iki gün adetim geçti yani 6 gün önce ilişkim oldu yükselirmi sizce hcg doktor 1 hafta geçsin yeniden yapalım dedi

Benim de bat günü silik çizgiydi sonraki gün de yaptım aynıydı.Adetim 3 gün geçince kan verdim 194 çıkmıştı doktor 2 buçuk haftalık dedi aklım ermemişti gebelik en az 4 haftalık olur diye.Yeni gebeliklerde böyle çıkıyormuş.Ama Allahın izniyle bu meleğimi kucağıma aldıktan sonra tekrar hamile olsam erken öğrenmeyi istemezdim.Değer katlandı mı stresi yaşadım 3 4 kere kan verdim.Kese görmeye 2 kere gittik ilkinde gözükmedi.Lekelenme yaşadım derken çok stresliydi haftaya kalp atışı duymaya gideceğim.Şimdiki aklım olsa adetimi 15 gün geçtikten sonra test yapar hepsini aynı anda görürdüm Allah hepimize sağlıcakla doğurmayı nasip etsin benimki de 6 6buçuk haftalık falan doktorum haftasını söylemedi ama sat a göre gitmiyoruz

Aynen öyle keşke bende erken öğrenmeseydim. Bende haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…