Silik kaset test

6 günün geçiyor 10. Gecikmen o bekle aşkım kimisnin ki idrar a geç düşüyor benim yengemin 20 günü geçti öyle idrar da pozitif çıktı
Merhaba benim adetim 10 gün geçerken test yaptım ikinci çizgide hafif solukluk olsada ilk saniyelerde çıktı 6 gün bekledim yani şuan 16 gün geciyor adetim ve sabah kan verdim ama kan sonucum daha çıkmadı ve eve gelirken iki gebelik testi daha aldım biri ikinci çizgi silik diğeri bariz negatif çıktı bunu yaşayan varmı acaba ve 4gune kadar çok bel ve kasık ağrım vardı Yeni azaldı

Merhaba canım kan sonucun çıktı mı
Herkes de farklılık gösteriyor işte aşkım

Hayır sağlık ocağına gittim saat 4 gibi ama sonuç çıkmamış nabizada düşmedi ve sabah yaptığım testler çok net olmayyinca eve gelirken tekrar aldım ve akşam üstü yaptım nasıl olabilir bilmiyorum ama negatif çıktı bir hafta önce pozitif hatta sabahta pozitif akşam ne gatif netten çok baktım acaba kimyasalmı

Eklentiler

• 1000026023.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 143
  • 1000026024.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 141
Merhabalar silik test konusunda kafam çok karışık banada yardımcı olabilirmisiniz? Dün yaptığım testlerde çok dikkatli baktığımda zar zor silik çizgi gördüm bugün sabah ilk idrarla kaset test yaptım ilk 5-10 dk içerisinde çıkan bi çizgim var bugünki normal baktığımda görülebilicek şekilde ilk 5-10 dk içerisindekini ve kuruduktan sonraki halini ekliyicem reglimin gecikmesinin 4. Günü yardımcı olursanız çok sevinirim ilk fotoğraf yeni ikinci kuruduktan sonra

Eklentiler

• IMG_9256.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_9261.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba daha çok gecmemiş ama bana sorarsan benim gibi hiç sitrese girme idrar testiyle git bir kan ver bak benim bu sabah kan sonucum negatif çıktı 7 tane testim bariz belirgin hafif silik farklı farklı testler yaptım hepside aynıydı dün akşamki testim biri negatif diyeri

Aşkım kaç günün geçiyor du senin
Evvet birinde bende gördüm pozitif o en üstekinde
Benim bu gün 18 gün geciyor ve sabah kan negatif ciktı inan resimde buraya yükleyince ikikere siliklesiyor bariz hepsinde var ikinci çizgi ama 18 güne kanda 2.700 gibi birşey dedi kan sonucu yani negatif dedi bende dedim testler böyle dedi istersen başka biyerde daha kan ver kadın doğuma git ama kafam çok karıştı demmeki yok diyorum ama bunca zamandır en az 10 aydır her ay test yaparım erken gebelik hiç böyle silik kuruma çizgisi falan görmemiştim neden oldu anlamdim

Bende çok fazla oluyordu bu ikinci silik çizgi maalesef hatta aynı durumu bu ayda yaşıyor olabilirim testler cidden güven kırıyor

Bende çok fazla oluyordu bu ikinci silik çizgi maalesef hatta aynı durumu bu ayda yaşıyor olabilirim testler cidden güven kırıyor
Hemde nasıl ama bendeki belirtiler diğer gebeliklerimle örtüsüyordu o yüzden silik çizgi şüphe uyandirmadı bende adet öncesi kasık bel ağrısı damarlarının koyulasması akıntimin cogalması bilmiyorum ki bu ay hiç hamile kalırım suphemde yoktu 10 aydır Allah biliyor her ay bir umutla test yapıp kuruma çizgisi bile gormemisken bunu yaşamak beni üzdü sanırım tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmeyecegim çok yıpratıcı Rabbim isteyen herkese versin yokluğu çok büyük imtihan elhamdülillah iki kızım var Rabbim onlara hayrlı ömür versin inşallah sizinde gönlünüze göre olur

18 gün âdet gecikmesine de çıkması lazım aşkım ama 18 gün gecikmeye 2.700 kan değerini İlk defa duydum senin kan sonucun kaç çıkmış negatif dediğine göre 01. Olması lazım 5 den sonrası gebelik var demek çünki hakkında hayırlısı olsun bitanem belki de geç döllenme olmuş olabilir dediği gibi kadın doğum a git ver birde inşallah Güzel haberler alırsın aşkım bana da haber et olurmu canım

Sağlık ocağında 2700 civarı dedi ama öyle bişey yok dün gece e nabiza düştü tahlil 0.200 yani net bariz negatif ama bu sabah mide bulantısı bel ağrısı ve akintı hala devam ediyor birşey var gebelik olmadığı kesin bu kan testine göre sanırım idrarda test bidaha denemem randevu bulamadım şuan oldugum şehirde kadın doğuma ama 3 gün daha adet olmazssam gidicem mutlaka çünki agrilarim var ve gebelik yoksa bu olanlar hiç normal değil mutalaka yazicam sonuçları merak etmeyin

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin aşkım aşkım yumurtlama olmadığı zaman da ağrıya neden oluyor yada bu ay adet olmadan yumurtluyorsun çünkü akıntı ya adet akıntısı ya hamilelik yada yumurtlama akıntısı işte hangisi olduğunu zaman gösterecek çünkü bende âdet olmadan yumurtlama yaşadım yumurtlama olduktan sonra adet oluyorsun benim de 78 günüm geçtiğini bilirim 3 ay adet olmdan yumurtladim düşün
predictor gebelik testi ile dene aşkım sabah ilk idrarın la ben hamileliğim o bu test le öğrenmiştim

Bende geçmişte hipoprolaktin vardı ve beynimde bu yüzden ufak bir kitle vardı bu yüzden erken evlenme rağmen doktor gebe kalmamin imkanı olmadigini önce tedavi olup sağlığımı dusunmemi soylemisti hiç korunmadim ve 4 yılın sonunda 3bucuk aylık hamile iken hamile olduğumu öğrendim ilk kızımda ve idrar testine hiç guvenmedim ağrılarım vardı ve test yaptığım sabah kanamam başladı ve o zamanki eşime bak test bozuk adet oldum demiştim sana dedim ve yengemin zoruyla hastaneye gidip kanda öğrenmiştim ve düşük tehlikem oldu için 2hafta yattım elhamdülillah şimdi kızım 13 yasinda yani Rabbim dilerse her halükarda ol derse olur çok iyi biliyorum Rabbim isteyenlere versin yokluguyla imtihan etmesin

Amin amin amin kuzum Rabbim için imkansız die hiç bişey yok Allah korusun yavrunu inşallah tekrardan hamielsindir balim ama dediğin gibi hamile değilsen de kadın doğum uzmanı kontrol etsin muhakak

Aşkım kendini çokta yorma belki hamlesindir ağır işler yapma bana sen hamileymişsin gibi geldi aşkım ben öyle hissettim çünki akıntım durmuyor diyorsun ben kızma hamile kaldığım da benim de aynı senin gibi sürekli akıntım vardı yerleşmeye çalıştı için akıntı oluyor inşaallah hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…