- 1 Temmuz 2025
- 29
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi zeynepliva
-
Bence negatif ama adet gününüz gecikince tekrarlayınKaset test silik çıkması gebelik midir ?
Adete 3 gün var erken gebelik testim birkaç gün önce bu şekilde çıktı bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test de bu şekilde kafam karıştı sizce gebelik var mıdır
Ben çizgi göremedim testlerdeKaset test silik çıkması gebelik midir ?
Adete 3 gün var erken gebelik testim birkaç gün önce bu şekilde çıktı bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test de bu şekilde kafam karıştı sizce gebelik var mıdır
Testler silik durmuyor yeniden tekrarlayın isterseniz regl olmadıysanızKaset test silik çıkması gebelik midir ?
Merhaba canım testini tekrarladın mi hamikemisinKaset test silik çıkması gebelik midir ?
Adetten 2 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün sürüp bitti 3 gün geciktim 3. Gün adet oldum ama hala ümidim var beklemek istiyorum umarım gebeliğin bu şekilde öğrenen vardır lekelenme olduğu için ümidimi kaybetmek istemiyorumMerhaba canım testini tekrarladın mi hamikemisin
Aşkım hakkında hayırlısı neyse o olsun bir kan ver istersenAdetten 2 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün sürüp bitti 3 gün geciktim 3. Gün adet oldum ama hala ümidim var beklemek istiyorum umarım gebeliğin bu şekilde öğrenen vardır lekelenme olduğu için ümidimi kaybetmek istemiyorum
Testler silik durmuyor yeniden tekrarlayın isterseniz regl olmadıysanız
Benimki ?
Benimki reglime 3 gün var jest sabahım ilk idrarıyla yaptım diğerini gece
Silik görünmüyor ama fotoğraftan kaynaklı da olabilir siz anlarsınız bakınca canlı canlı. Regle de az kalmış aslında belirgin çıkabilirdi özellikle erken gebelik testi. Yine de bekleyin bakalım gecikme olcak mı
Ya şuan senle aynı durumdayım inanır mısın. Benimde adete bir gün kala leke geldi sonra bişi olmadı şuan adetimden beş gğn geçti. Dün erken gebelik testiyle yaptım silik çıktı bugün kaset testle yaptım negatif hiç bişi yok stresten patlayacamKaset test silik çıkması gebelik midir ?
Bende adetin geçmesini bekliyorum bu ay farklı oldum bitince tekrar test yapacağım belki üstüne görme olmuşuzdurYa şuan senle aynı durumdayım inanır mısın. Benimde adete bir gün kala leke geldi sonra bişi olmadı şuan adetimden beş gğn geçti. Dün erken gebelik testiyle yaptım silik çıktı bugün kaset testle yaptım negatif hiç bişi yok stresten patlayacam
Ya acaba test markası ile mi ilgili bene time yaptım bazıları güvenilir değil diyorlar onla silik çıkmıştı ama halada adet olmadım stresten heraldeBende adetin geçmesini bekliyorum bu ay farklı oldum bitince tekrar test yapacağım belki üstüne görme olmuşuzdur
Üstüne görme ne demekBende adetin geçmesini bekliyorum bu ay farklı oldum bitince tekrar test yapacağım belki üstüne görme olmuşuzdur
Bende adetin geçmesini bekliyorum bu ay farklı oldum bitince tekrar test yapacağım belki üstüne görme olmuşuzdur
Adet öncesi hamile kalıp adet sonrası pozitif olmasıÜstüne görme ne demek
Bu ay ki adetin ne zaman ki kuzumAdet öncesi hamile kalıp adet sonrası pozitif olması
Ayın 14 idi hala olmadım testler negatifBu ay ki adetin ne zaman ki kuzum
6 günün geçiyor 10. Gecikmen o bekle aşkım kimisnin ki idrar a geç düşüyor benim yengemin 20 günü geçti öyle idrar da pozitif çıktıAyın 14 idi hala olmadım testler negatif
Sanmıyorum amh ım çok çök düşük umudum yok olsada bir ay sonra öğrensem keşke ama çok zor6 günün geçiyor 10. Gecikmen o bekle aşkım kimisnin ki idrar a geç düşüyor benim yengemin 20 günü geçti öyle idrar da pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?