Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar. Regl günüm dün yani 25 eylül idi. Fakat regl olmadım. Bugün sabah test yaptım arkadaşıma attım birşey göremiyorum dedi. Gebe olduğuma dair şüphelerim var çünkü her ay yumurtlamadan sonra göğüslerim şişerdi bu ay şişmedi. Farklılık hissediyorum.Eki Görüntüle 3135513
Canım ben bsyler görüp ekran görüntüsü aldım ve efekt yaptım böyle çıktı. Sanki var gibiMerhaba hanımlar. Regl günüm dün yani 25 eylül idi. Fakat regl olmadım. Bugün sabah test yaptım arkadaşıma attım birşey göremiyorum dedi. Gebe olduğuma dair şüphelerim var çünkü her ay yumurtlamadan sonra göğüslerim şişerdi bu ay şişmedi. Farklılık hissediyorum.Eki Görüntüle 3135513
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bana da var gibi geldiCanım ben bsyler görüp ekran görüntüsü aldım ve efekt yaptım böyle çıktı. Sanki var gibi![]()
Sanırım :) inşallah vardır da sağlıkla kucağınıza alırsınızCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bana da var gibi geldisanırım çok küçük.yumurtlama üzerinden 15 gün geçti
Sanırım :) inşallah vardır da sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
İnşallah vardır hayırlısıyla kan testi vereceğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimSanırım :) inşallah vardır da sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Rica ederim.İnşallah vardır hayırlısıyla kan testi vereceğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim![]()
Merhaba kan sonucum 51 çıktıSonucunu yaz bana da merak ederim :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gecikme varmıydı yoksa regl daha var mı?Merhaba kan sonucum 51 çıktırabbim dileğen herkese hayrlısıyla nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kan sonucum 51 çıktırabbim dileğen herkese hayrlısıyla nasip etsin
Amin çok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Evet öyleymiş yukarıda tekrardan baktığımda gördümAmin çok teşekkür ederimdün regl olmam lazımdı
![]()
Can ı gönülden amiiiin diyorumEvet öyleymiş yukarıda tekrardan baktığımda gördümçok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah
![]()