- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 632
- 43
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Bir de cuma günü gitmiycem diyodun dayanamadın dimiKızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
İlk 2 dk da çıktı hemen canımBir de cuma günü gitmiycem diyodun dayanamadın dimivarla yok arası bir şey görünüyor orda. İlk 5da da mı çıktı bu sonuç?
İğne etkisi olamaz ki cuma günü kan verdim 0 çıktı beta bu test bugün yaptığım testİğne etkisi varsa bu çizgiyi ona bağladım ben nedense hayırlısı olsun inşallah
Bu sefer doğru sonuç çıkmış olabilir. Yarın bir daha yap elinde test varsaİlk 2 dk da çıktı hemen canımbugün aşırı midem bulanıyor öyle uyandım uykudan düşün yapayım dedim böyle çıktı
Normal gebelik testi var onda yaparım artık bunlar çok pahalanmış 2 tane vardı ikisini de yaptım ilk idrar da değil bu arada az önce yaptım öyle az idrarla böyle çıktı ikisi de normal kaset testte de hayali çizgi çıktıBu sefer doğru sonuç çıkmış olabilir. Yarın bir daha yap elinde test varsa
İdrarda farklı görülebilir ama bilemedim canım inşallah vardırİğne etkisi olamaz ki cuma günü kan verdim 0 çıktı beta bu test bugün yaptığım test
Ne zaman gidiceksin doktora kontrolün Perşembe mi ?Normal gebelik testi var onda yaparım artık bunlar çok pahalanmış 2 tane vardı ikisini de yaptım ilk idrar da değil bu arada az önce yaptım öyle az idrarla böyle çıktı ikisi de normal kaset testte de hayali çizgi çıktı
Bende bilemedim ama sanmıyorum idrardan önce kanda olur o hormon idrara yansıdıysa kanda da çıkması gerekir diye düşünüyorum beklemeye devamİdrarda farklı görülebilir ama bilemedim canım inşallah vardır
Bende pcos var ya tam kestiremiyorum bugün 11.gün işte olduğum günü saymazsam eğer çarşamba kan vericemNe zaman gidiceksin doktora kontrolün Perşembe mi ?
Bende pcos var ya tam kestiremiyorum bugün 11.gün işte olduğum günü saymazsam eğer çarşamba kan vericem
Gel demedi bana kan ver dedi 14.gün hamileysen tüp bebek ile işin bitiyor dediDoktorun gün vermiş olması lazımdı. Aşılamadan sonra 14 gün sonra gel diyolar genelde.
Hadi inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olucakGel demedi bana kan ver dedi 14.gün hamileysen tüp bebek ile işin bitiyor dedi
Çok teşekkür ederim cuma beta 0 çıkmıştı iğne etkisi olamaz dimi bu ?Hayırlı olsun beta yeni yükselmeye başlamış
Ay rabbim nasip eylesinHadi inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olucak
Hayır iğne etkisi olsa beta 0’dan yüksek olurdu sizin 0 değerden sonra yükselme olmuş tabi test bozuk degilseÇok teşekkür ederim cuma beta 0 çıkmıştı iğne etkisi olamaz dimi bu ?
Bence sen hamilesin canım betan tam yükselecekken kan vermişsin ondan 0 olmuş bence, şimdi kan verden daha yüksek çıkar ama daha çok yeni olabilir, inşallah kimyasal değildir, iğne etkisi çoktsm geçmiştir benceAy rabbim nasip eylesinsence var mı içinden ne geçiyor yalnız eğer varsa da acayip mide bulantısı var bugün belirtim ondan anlamış olcam söyliyim şimdiden çok değişik bi bulantı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?