- 22 Kasım 2023
- 8
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Gamzeguney
-
Merhabalar bence pozitif10 gündür reglm gecikti pcos var normalde ama bu kez farklı hissediyorum mide yanması 10 gündür karnimda batmalar sancılar 5 gün önce test yaptım negatifti. Bugün sabah uyanınca tekrar yaptım 3 4 dk da bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 3339311
MerhabalarMerhabalar bence pozitifadetiniz kaç gün gecikti benim 3 gün geciktiğinde silik çizgi çıkmıştı ve erken hamilelik testinde o şekilde çıktı beta idrarda geç yansıyormuş
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz umarımMerhabalarbugün 10 gün oldu . Sabah test yapıp işe geldim akşam kan vericem inşallah vardır minik
Canım bende aynı oldum pkoluyum adetim düzensizdi onun üstüne hamile kaldım böyle öğrendim şimdi 22 haftalık hamileyim10 gündür reglm gecikti pcos var normalde ama bu kez farklı hissediyorum mide yanması 10 gündür karnimda batmalar sancılar 5 gün önce test yaptım negatifti. Bugün sabah uyanınca tekrar yaptım 3 4 dk da bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 3339311
Kan verdim 101 çıktı kesin hamileyim dimiİnşallah güzel haberlerle gelirsiniz umarım
Kesinnnn tebrik ederimKan verdim 101 çıktı kesin hamileyim dimi
Yaaaa hayırlı olsuuunnn inşallah katlanarak artsın sağlıkla devam etsin bu süreçKan verdim 101 çıktı kesin hamileyim dimi
ay hadi inşallah rabbim utandırmasınnn2 3 dk da çıktı 10 dk olduğunda daha çok belirgindi. Umarım öyledir çok teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimYaaaa hayırlı olsuuunnn inşallah katlanarak artsın sağlıkla devam etsin bu süreç
Evet ya normal 6 haftalik olmasi lazim ama 3 bilemedim 4 dedi doktorHayırlısı olsun geç yumurtlamışsınız sizde sanırım :)
Teşekkür ederim cuma keseyi görecek bakalım sizin var mi çocukKesinnnn tebrik ederim
Yok maalesef hayırlısıTeşekkür ederim cuma keseyi görecek bakalım sizin var mi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?