• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test toxoplazma yardııımm

deni12

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
224
Puanlar
23
Kızlar sat 26 Aralık kan testimde toxoplazma ara değerde çıktı doktor kesinlikle üç ay korunacaksin dedi bu süreçti 3-4 kez korunmasiz ilişki oldu. Days doctor erken gebelik testinde sonuç böyle çıktı. Gebelik var mıdır bu markayı kullanan bu şekilde öğrenen var mı? Gebelik başında toxoplazma böyle çıkan sonraki süreçte sağlıklı olanlar yardım edebilir mi 🙏🏻
1000046661.webp

Kızlar yardim edecek kimse yok muuuu🥹

Ben bununla öğrenmiştim ama yalancı pozitif verdiğini söyleyen de çok

Var mı kızlar bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5707.webp
    IMG_5707.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5705.webp
    IMG_5705.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 73
Doktorun 3-4 ay korun mutlaka demesine ragmen neden defalarca korunmasiz iliski yasadiniz onu anlayamadim. Toxoplazma gebelikte ciddi bir durumdur

Doktorun 3-4 ay korun mutlaka demesine ragmen neden defalarca korunmasiz iliski yasadiniz onu anlayamadim. Toxoplazma gebelikte ciddi bir durumdur
Korunmasız ilişkide toxoplazma sonucumun böyle olduğunu bilmiyordum. Kan sonucu çıkınca doktora gösterdim sonuçlar normal dedi. Toxoplazma sisteme ya geç girilmis ya doktor görmedi fark etmedi tesadüfen bakınca gördüm referans dışı gösterince apar topar randevu alıp gittim. En başında bilsem kesinlikle olmazdı zaten. Hastane hatası mı diyim doktorun fark etmemesi ya da bu sonuç eksik bekle dememesini diyim ne diyim bilemiyorum işte.

Back
X