yaaa canımm çok sevindiim allahım yardım etsinn :). hatırladın mı beni bilemedim ama azzenin topikte konuşmuştukŞuan tup bebek tedavsndeyim ve transfer oldum kuzum benimm test gunumu bekliyorumdualarini eksik etme olur mu bende hamilelik haberini vereyim
canım hayırlı olsunn senin de azze topiğinden hatırlıyorum hatta sankiKızlar bugün ki testten sonra kan versem mi diyorum daha bata 4 gün var.Eki Görüntüle 2707721
Öyle yapayım ya. Bugün gittim 10 kadar mış kan alımı yarın tekrar giderim artık. Sağlık ocağında aldırıcam kan.Bence ver artisi takip edersin
Ayy çok teşekkür ederim. Evet 2 ay olmamıştım. 6 ayın sonunda bu ay tuttu inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ❤canım hayırlı olsunn senin de azze topiğinden hatırlıyorum hatta sanki
uzun süre regl olamamıştın mı öyle bişiyler kalmş aklımdatammaına ersin inşallah
Hatırladım canım hatrlamaz mıyım :)) Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuşlardır bebeklerimyaaa canımm çok sevindiim allahım yardım etsinn :). hatırladın mı beni bilemedim ama azzenin topikte konuşmuştuk
Inan bende şu an senle aynı durumdayım fena belirtilerim var test yaptım negatif cıktı ama kan bakamadım gidemedim 2 gün gecikti adetimOldu
Sadece şiddetli bel agrısı vardı ıkı gundur.bbugunde midemde sureklı dalgalanma var ama dedıgım gıbı testlerım hep negatif.kan tahlılıdr oyle.yanı merak ettıgım adete ıkı gun varken kanda bile cıkmayan sey sonrasında pozıtıfe dönebılırmı?boyle bır ıhtımal varmı ınananın bılmedıgım ıcın soruyorm
inşallah canım en kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle. ben de tahlillerimi yaptırdım işte rahim filmi kaldı değişen pek bişiy yok bende aynı :)Hatırladım canım hatrlamaz mıyım :)) Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuşlardır bebeklerimsen napıyosun :)
Amin insallah canıminşallah canım en kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle. ben de tahlillerimi yaptırdım işte rahim filmi kaldı değişen pek bişiy yok bende aynı :)
Canım silik çizgiyi gördüm hamilelik var gibi benimde adetime 2 gün var Test yaptım bu çizgi oluşmadı bile bendeMerhaba kızlar bende dün regl olmam gerekiyordu düngece test yaptım birde sabah ilk idrarda ikiside böyle çıktı sizce gebelik varmı