Silik test

Gebeymisim 900 cıkmış ama kimseye söylemeyin dediler neden ki dis gebelik falan dediler anlamadim .
Canım erken oldugu için diyolar bana da dediler keseyi görene kadar söylememi istemedi doktorlar korkma bişey olmaz allahın izniyle dua et bol bol gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebiş

Canım erken oldugu için diyolar bana da dediler keseyi görene kadar söylememi istemedi doktorlar korkma bişey olmaz allahın izniyle dua et bol bol gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebiş
Cook teşekkür ederim , korktum.bende bir an birseyden mi şüphelendiler dedim.

Cook teşekkür ederim , korktum.bende bir an birseyden mi şüphelendiler dedim.
Yok canım korkma
Diyorum ya yeni olunca keseyi görene kadar öyle diyolar bazı doktorlar bazıları karışmıyo bile
Aslında uyarmaları iyi bişey
Zaten dış gebelikte beta hcg artısı düzenli olmaz canım senin şuan yapman gereken hcg ni sürekli baktırıp doktora göstermek sonra bi bakmışsın kese göründü bi bakmıssın kalp atışları bi bakmıssın resimde minicin kol ayak bi bakmıssın kızmı erkekmi ultrasonda bakıyosun doktorla bi bakmıssın karnın büyümüş doğum yaklaşmıs bi bakmısın meleğin kıcagında uzun gibi geliyo ama çok cabuk geciyo zaman stres yapmadan hamileliğin tadını çıkar
İnşallahhhhhh sağlıkla gelir bebeğin bol bol dua et şimdi senin duaların kabul olur allahın izniyle dediğim gibi tadını çıkar

bu silik degil ki cnm kapi gibi pozitifhem de 3 dk icinde diyorsun

Kızlar merhaba ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sanki siz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi

Eklentiler

• 157D6DB1-1EEB-40B6-B12E-7CF5E0438799.webp
    30 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba banada yardımcı olur musunux lütfen çok stresliyim ya ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sanki siz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi

Eklentiler

• 1CECC9E7-59CD-4D01-9519-ECFE16F3DE0E.webp
    30 KB · Görüntüleme: 73
Canım acele etme ben erken gebelik testi ile 3 gün kala çokkk ince bir cızgıyle sabahınada kaset testte belli bir sililk çizgiyle öğrendim biraz daha bekle yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo varsa yerleşme tamamlanıyo bilgin olsun inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah

teşekkür ederim canım benim inşallah sende bebişini sağlıkla büyüt inşallah

Adetime 3 gün kala yaptım sonuç nedir acaba ilk idrarla degil anlık esti yaptım

Eklentiler

• FC1B46EB-3B27-4C4B-A882-DA0E74B6F0B0.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 45
  • A9D66965-D412-4C1F-8E53-86E98CC5C2CE.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…