- Konu Sahibi Yenibiruya
-
İnşallah güzel haberleri ni bekliyorumVerdim , Rabbim insallah hayıra çıkarsın çok uzulduk bekledik ama belki şimdi güzel sonuç alirim.
Gebeymisim 900 cıkmış ama kimseye söylemeyin dediler neden ki dis gebelik falan dediler anlamadim .İnşallah güzel haberleri ni bekliyorum
Canım erken oldugu için diyolar bana da dediler keseyi görene kadar söylememi istemedi doktorlar korkma bişey olmaz allahın izniyle dua et bol bol gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebişGebeymisim 900 cıkmış ama kimseye söylemeyin dediler neden ki dis gebelik falan dediler anlamadim .
Cook teşekkür ederim , korktum.bende bir an birseyden mi şüphelendiler dedim.Canım erken oldugu için diyolar bana da dediler keseyi görene kadar söylememi istemedi doktorlar korkma bişey olmaz allahın izniyle dua et bol bol gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebiş
Yok canım korkmaCook teşekkür ederim , korktum.bende bir an birseyden mi şüphelendiler dedim.
Bence de var benimde böyle olmuştu hamile oldugumu öğrendim sizin kan sonucunuz cıktı miVerdim , Rabbim insallah hayıra çıkarsın çok uzulduk bekledik ama belki şimdi güzel sonuç alirim.
canım o kadar sevindim ki hayırlı olsun pozitif ne güzel haberMerhaba kızlar bugün reglim 2 gün geçti ve test yaptım 3 dk içinde ikinci çizgi silik belirdi sizce pozitif mi böyle bisey yaşayan oldu mu?
Canım acele etme ben erken gebelik testi ile 3 gün kala çokkk ince bir cızgıyle sabahınada kaset testte belli bir sililk çizgiyle öğrendim biraz daha bekle yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo varsa yerleşme tamamlanıyo bilgin olsun inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar merhaba banada yardımcı olur musunux lütfen çok stresliyim ya ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sankisiz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi
Tsk ederim canımm ıns sende beklediğin güzel haberi alırsın bu ay rabbim isteyen herkese yaşatsın inscanım o kadar sevindim ki hayırlı olsun pozitif ne güzel haber
teşekkür ederim canım benim inşallahCanım acele etme ben erken gebelik testi ile 3 gün kala çokkk ince bir cızgıyle sabahınada kaset testte belli bir sililk çizgiyle öğrendim biraz daha bekle yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo varsa yerleşme tamamlanıyo bilgin olsun inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah
İlk idrar değilse iyi bile görünüyor canım 10 dk yı geçmedi dimi resmi çektiğinde eger gecmediyse var bence hayırlı olsunAdetime 3 gün kala yaptım sonuç nedir acaba ilk idrarla degil anlık esti yaptım
Benimde 2 gün kLa böyleydiAdetime 3 gün kala yaptım sonuç nedir acaba ilk idrarla degil anlık esti yaptım
Yok geçmedi zaten hemen çıktı 4 dk da belirginleşti anlık yaptımİlk idrar değilse iyi bile görünüyor canım 10 dk yı geçmedi dimi resmi çektiğinde eger gecmediyse var bence hayırlı olsun
O zaman vardır canım belirtilerin varmıydı canımYok geçmedi zaten hemen çıktı 4 dk da belirginleşti anlık yaptım
10 kasım yumurtlama günüm dü bu gün yumurtlamadan sonraki 12.gün adetimde 24 kasımO zaman vardır canım belirtilerin varmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?