• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
834
822
103
Kızlar merhaba. Benim daha öncesinden bir düşüğüm olduğu için beklemekten başka bir çare olmadığından tebrübelerinizden faydalanmak istiyorum. 3 gündür test yapıyorum sabah ilk idrarla hala silik. Bu hormon hiç mi artmıyor ki çizgi aynı. Adetim 3 gün gecikti. Önceki iki gebeliğimde 1 gün gecikme olduğunda bile kırmızıydı. Hadi geç döllenme. Ama neden hiç çizgi de değişim yok. Daha önce böyle yaşayıp sağlıklı gebe olan var mı

Kızlar merhaba. Benim daha öncesinden bir düşüğüm olduğu için beklemekten başka bir çare olmadığından tebrübelerinizden faydalanmak istiyorum. 3 gündür test yapıyorum sabah ilk idrarla hala silik. Bu hormon hiç mi artmıyor ki çizgi aynı. Adetim 3 gün gecikti. Önceki iki gebeliğimde 1 gün gecikme olduğunda bile kırmızıydı. Hadi geç döllenme. Ama neden hiç çizgi de değişim yok. Daha önce böyle yaşayıp sağlıklı gebe olan var mı
Aynı kişide bile her gebelik bir olmaz kendinize niye bu kadar baskı yapıyosunuz
3 günde bir kan değerinizi kontrol etmeniz yeterli eğer düşük bir değerde tesbit ettiyseniz
Kendi gebeliklerinizi kıyaslamayın ve kendinize baskı uygulamayın

Back
X