Silik

NoctiReve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
12
2
1
Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim 😊 Dün yapmış olduğum biri nimo diğeri ise prodoctor markalı erken gebelik testi var. İkisi de ilk üç dakikada silik çizgi vererek beni çok heyecanlandırdı. Bu ayın 22'sinde kontrol amaçlı kadın doğum uzmanı kan testi alırken Beta değerine de bakmış fakat 0.1 çıkmıştı. Bu testleri 28'inde yaptım sizce gebelik var mıdır 🥹
1000037547.webp

Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim 😊 Dün yapmış olduğum biri nimo diğeri ise prodoctor markalı erken gebelik testi var. İkisi de ilk üç dakikada silik çizgi vererek beni çok heyecanlandırdı. Bu ayın 22'sinde kontrol amaçlı kadın doğum uzmanı kan testi alırken Beta değerine de bakmış fakat 0.1 çıkmıştı. Bu testleri 28'inde yaptım sizce gebelik var mıdır 🥹
Eki Görüntüle 3623385
Var gibi görünüyor, değer çok hızla arttığı için (bir günde 2 kat) yükselmiş olabilir. Tekrar kan verseniz çıkar. Predictor güvenli de diğerini bilmiyorum. İnşallah vardır 🤲🏻🌸

Canım nimo benimde regüle 6 gün kala bariz net ikinci cizgi cikti ertesi gün albi markayla yaptim kuruma cizgisi bile yok ve bugün artmetle yaptim yine ilk saniyede bariz cizgi cıktı bende şaşırdım regile 4 gün var

Canım nimo benimde regüle 6 gün kala bariz net ikinci cizgi cikti ertesi gün albi markayla yaptim kuruma cizgisi bile yok ve bugün artmetle yaptim yine ilk saniyede bariz cizgi cıktı bende şaşırdım regile 4 gün var

Bekleyelim madem bende şaşırdım şimdi..

Bekleye bilsek ah üç gün yaptım biri negatif ikisi pozitif yarinda yapacagim bakalim yarında başka markayla deneyeceyim

Ve hangi marka güvenilir acaba bayanlar fikir verin deneyim tecurbe lütfen insan bi ümit diyo

Prodoctor ve laboquik güvenilir net.

Yarın bende pirodoktor alayım o markayı iyi soyluyolar inşallah sende netlestiririz hamiş ligini yarın sabah yap pirodoktorle istersen birazdaha koyulasma varsa kesin hamissin insalah

Yarın bende pirodoktor alayım o markayı iyi soyluyolar inşallah sende netlestiririz hamiş ligini yarın sabah yap pirodoktorle istersen birazdaha koyulasma varsa kesin hamissin insalah

Ayy inşallah birbirimize hamişlik haberi vermek nasip olsun 🥹🌸🩷🩷

Aminnnnnnn canim inşallah benim kafam karışık biri negatif ikisi pozitif angisi dogru hangisi yanlış bilemiyo insan ve 3 gün var regile sabırsızlık öldürecek beni

Inşallah canım ben kaşık ağrısından bacaga vuran bide karnımın alt tarafinda bi doluluk var gibi hisediyom diyerleri normal adet belirtileri çünkü iki ay kesin hamisim dedim kendimi piskolojik olarak yordum ama hüsran inşallah bu ay bebisim benimledir yanilmam

Back
X