Var gibi görünüyor, değer çok hızla arttığı için (bir günde 2 kat) yükselmiş olabilir. Tekrar kan verseniz çıkar. Predictor güvenli de diğerini bilmiyorum. İnşallah vardırMerhabalar hanımlar aranızda yeniyimDün yapmış olduğum biri nimo diğeri ise prodoctor markalı erken gebelik testi var. İkisi de ilk üç dakikada silik çizgi vererek beni çok heyecanlandırdı. Bu ayın 22'sinde kontrol amaçlı kadın doğum uzmanı kan testi alırken Beta değerine de bakmış fakat 0.1 çıkmıştı. Bu testleri 28'inde yaptım sizce gebelik var mıdır
Eki Görüntüle 3623385
Çok teşekkür ederim inşallahVar gibi görünüyor, değer çok hızla arttığı için (bir günde 2 kat) yükselmiş olabilir. Tekrar kan verseniz çıkar. Predictor güvenli de diğerini bilmiyorum. İnşallah vardır
Reglimi bekleyeceğim sanırım üzülmek istemiyorumNimo’da bildiğim kadarıyla sahte pozitif veriyor ama prodoctor doğru sonuç veriyor bence kan verin
Canım nimo benimde regüle 6 gün kala bariz net ikinci cizgi cikti ertesi gün albi markayla yaptim kuruma cizgisi bile yok ve bugün artmetle yaptim yine ilk saniyede bariz cizgi cıktı bende şaşırdım regile 4 gün var
Ve hangi marka güvenilir acaba bayanlar fikir verin deneyim tecurbe lütfen insan bi ümit diyo
Sizin ikinci yaptığınız pirodoktor erliymi kuzum
Yarın bende pirodoktor alayım o markayı iyi soyluyolar inşallah sende netlestiririz hamiş ligini yarın sabah yap pirodoktorle istersen birazdaha koyulasma varsa kesin hamissin insalah
Aminnnnnnn canim inşallah benim kafam karışık biri negatif ikisi pozitif angisi dogru hangisi yanlış bilemiyo insan ve 3 gün var regile sabırsızlık öldürecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?