Canım çok geçmiş olsun,yazını okuyunca çok üzüldüm.Bende ameliyattan sonra bazı talihsiz olaylar yaşadım ama benimki bünyem ile ilgili sıkıntılardı.Doktorum çok ilgilendi sagolsun,bütün sorunları beraber,hiç umutsuzluga düşmeden atlattık Allahıma şükür.Kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda.Kliniginde yaptıgı lokal anestezi ile olan operasyonunu okuyunca tüylerim diken diken oldu,bir an o manzara gözümün önüne geldi.Canım bence sen öncelikle başka bir doktora muayene ol ve bu durum hakkında ne yapılacagı konusunda bilgi al,yani önce bilinçlen.Bakalım başka doktorlar ne diyecek.Daha sonra o doktorunu bul ve iyice konuş,siz de bu görüntümden menmunmusunuz??Benim gögsümü görenler ameliyatını kim yaptı diyince ben sizin adınızı verecegim,bu sizi onurlandırırmı de.Bu durumda hastamı toplarsınız,yoksa hastamı kaybedersiniz,gibi laflar et.Ama karşısında dik dur,hatta tanıdıgın bir avukat filan varsa bilgi al ,hatta gidebilirsen beraber git doktorun yanına.Kendini güçlü göster,onun önünde ezilme,büzülme.Doktorun senin bu durumunu düzeltmek zorunda,başka yolu yok güzelim.Üzülüp kendini harap etme,yani seni anlıyorum ama geçmişe degil önüne bak,yoksa yol alamazsın arkadaşım.Tabiki yanındayız,biz bunun için buradayız,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize..:13: