silikon çene protezi

xixxsxxixlll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
101
1
96
İstanbul
Merhaba Naci Bey ben çene ucuma silikon çene protezi taktırdım. Doktoruma silikonun çene kemiğini eritip eritmediğini sorduğumda hayır öyle bişeyle hiç karşılaşmadım kesinlikle eritmez ilk defa duyuyorum dedi. Bunu duyunca ikna olup ameliyat oldum. Ama internette hep bu yönde yazılar okudum sonradan. Psikolojim çok bozuldu, zaten istediğim bir büyüme olmadı bir de hergün eriyor mu diye hayıflanmaya başladım. Bu erime ne kadar bir süreçte olur? Ben bu protezi ömür boyu kullanamayacak mıyım? Bir de benim çene köşelerim de belirsiz silik, buraya yönelik bir uygulama oluyor mu? İyileşme süresi nedir? Şimdiden cok teşekkür ederim.

Merhaba,

Öncelikle ben silikon protez değil sadece medpor kullanıyorum. Silikon protezi tercih etmediğim için ameliyat sonrası süreçleri hakkında da net bir bilgi sahibi değilim.

Çene yapınızı görmeden sizin için yapılabilecekler konusunda herhangi bilgi vermem mümkündeğil. Yapılabilecek birşeyler olabileceği gibi, hiçbir şey yapılamayabilir de.

SAygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…