Silikon gögüs ucu

pamuk3419

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
880
296
23
26
Kızlar. Merhaba bende 2 gün önce doğum yaptım gögüs ucum olmadıgı icin memeyi tutmakta çok zorlanıyordu hemşire silikon gögüs ucu al onunla emzir dedi onunla emziriyorum ve şimdi sadece gögsümü verince hiç tutmuyor sadece silikon gögüs ucuyla emiyor ne yapmalıyım

zamanla alışacaktır. şimdi çenesi o kadar kuvvetli değil. o yüzden sizin kendi ucunuzu bulamıyor, bulsa tutamıyor. biraz böyle emzirin bence. ben yaklaşık 4 ay kullandım. çocuğu hiç strese sokmaya gerek yok diye düşündüm. sonra birden kendisi normal emmeye başladı. siz daha erken bırakırsınız ama şimdi çok ufak. göğüs ucunuz yoksa bulamaz, tutamaz, yorulur ağlar. bir döngüye girersiniz.

Öncelikle bunu stres yapıp kafaya takmayın. Karnı doyuyorsa bırakın yesin. Onu da kendinizi de üzmeyin. Ben 10 aydır öyle emziriyorum :))

Kızlar. Merhaba bende 2 gün önce doğum yaptım gögüs ucum olmadıgı icin memeyi tutmakta çok zorlanıyordu hemşire silikon gögüs ucu al onunla emzir dedi onunla emziriyorum ve şimdi sadece gögsümü verince hiç tutmuyor sadece silikon gögüs ucuyla emiyor ne yapmalıyım
Merhaba aynı bende senin gibi yaptım doğum yaptıktan sonra göğüs ucum yoktu.
Mecbur silikon uçla emebildi,
8 aydır emdi.

Biraz emdikten sonra onu çıkarıp devam etmeyi deneyebilirsin. Göğüs ucu küçük olanlar için doktorların tavsiye ettiği kahverengi bölgeyi çocuğun ağzına vererek emzirmek. Yani ucunu değilde ne kadar alabiliyorsa o kadarını vererek deneyebilirsin. Ama hiç strese girilecek bi konu değil canını sıkma sonuçta emiyor zamanla çalışacaktır Allah bağışlasın

Ben 2 ay uç ile emzirdim, kendim doğum yorgunluğumu üzerimden attıktan sonra normal denemeye başladım ama tutamıyordu silikon ile veriyordum. Bi noktada tutmaya başladı ama tutmayı devam ettiremedi vs. Karma gittim. Silikon ile başlatıp randımanlı emdiği anda normal memeye çektim, böyle bırak tut şeklinde devam ettik arada bir. Bi noktadan sonra gün içinde çıplak verdim gece silikon ile devam ettim. Sonra bi gün bana cinnet geldi temizlemesi vs zor diye ben çıkartıp attım sağolsun bebeğim de yadırgamadı o şekilde bıraktık. Şuan erken biraz zaman verin. Silikon uç öcü değil gerekli olduğu durumda kullanılmalı ve ben gerçekten çok faydasını gördüm.

Back
X