Benim kızım hastanede yattı ve biberonla alıştı emzirmeye çalışıyorum pes etmedim ama bazen sütüm de az geliyor mecbur biberonla mama veriyorum sonra beni istemiyor kullansam ise yarar mı gece 9 dan sonra almıyor sağdım sütüm az geldi yardımcı olursanız sevinirimoyy oyy ben çok çektim o yaralardan.. hala daha sızlıyo sol göğsüm. ben de silikon göğüs ucu kullandım.sağ göğsüm iyiydi onda değil ama solu emzirirken kullandım.avent aldım ama ucu çok sertti ve canım daha çok yanıyodu emzirirken.sonra bebedor aldım o daha iyiydi hem daha da ucuz.ucu yumuşaktı..gaz falan yapmadı bizde.2 aya yakın kullandım göğüs ucunu.baktım canım daha az yanıyo bıraktım kullanmayı.şimdi emzirmenin keyfini çıkarıyorum..inşallah seninkiler de en yakın zamanda iyileşir...
Ne yaptın kardeşimkonuya biraz geç katılıyorum ama ben de yeni doğum yaptım 10 günlük bi kızım var. korkusuz emzirmeyi çok istiyorum ama acı çekmekten rahat emziremiyorum.sağ göğsüm biraz daha rahat ama sol göğsüm çok acıyo yaralardan. her duyduğumu deniyorum hala acıyo. silikon göğüs ucunu denemek istiyorum ama emin değilim bıraktıktan sonra da tekrar yara olma ihtimali var mı acaba? merak ediyorum. öyle olursa eğer çıplak vermeye devam edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?