- Konu Sahibi FashionbyHatis
arkadaşlar cupcakeyi cok sevdiğim ıcın bi sürü çeşit deniyorum.
neyse ilk olayı anlatayım silikon cupcake kalıbında pişirdim makinaya attım cıkardım
2.3. defa pişirdiklerimin hepsinde deterjan tadı var
veşuan hepsini çöpe atmak üzereyim cok pişmanım ...
2.olay ise size bir tavsiyem var.gıda boyaları zehirli zararlı dendiği ıcın bende nelerden boya renk uretebilrim diye dusundum...
geçen gün krem şantiyi vişne renginde yapmak ıcın vişneleri ezdim mesela 10tane vişneyi ezdim çırptım tekrar ve vişne rengi oldu...
cupcake yapacaktım pembe yapmak istedim .. kuşburnulu oralet kattım ıcıne tadıda acayip bir mayhoş oldu nişanlım bizimkiler bayıldılar...
krem şantisinede hafif kattım oda uçuk pembe oldu.
tavsiye etmek istedim
silikon kek kalıbı olayı ıcınde çare bilen varsa lutfen yazsın.
yeşil yapmak istenirse hafif ıspanak katılabilir ıspanak pastaya tad vermez bilen bilir.
nardanda renk üretebilirsiniz.
limonlu oraletten vs vs bu yelpaze genişleyebilir.
hadi selametle hayırlı geceler.
neyse ilk olayı anlatayım silikon cupcake kalıbında pişirdim makinaya attım cıkardım
2.3. defa pişirdiklerimin hepsinde deterjan tadı var

2.olay ise size bir tavsiyem var.gıda boyaları zehirli zararlı dendiği ıcın bende nelerden boya renk uretebilrim diye dusundum...
geçen gün krem şantiyi vişne renginde yapmak ıcın vişneleri ezdim mesela 10tane vişneyi ezdim çırptım tekrar ve vişne rengi oldu...
cupcake yapacaktım pembe yapmak istedim .. kuşburnulu oralet kattım ıcıne tadıda acayip bir mayhoş oldu nişanlım bizimkiler bayıldılar...
krem şantisinede hafif kattım oda uçuk pembe oldu.
tavsiye etmek istedim

yeşil yapmak istenirse hafif ıspanak katılabilir ıspanak pastaya tad vermez bilen bilir.
nardanda renk üretebilirsiniz.
limonlu oraletten vs vs bu yelpaze genişleyebilir.
hadi selametle hayırlı geceler.