Silikon kek kalibim, kekte koku birakiyor

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Selamlar,
Silikon kek kalibim maalesef keklerim de tuhaf bir koku yapiyor..
Bu kokuyu nasil önleyebilirim, fikri olan var mi ?

nasıl koku bırakıyor şekerim plastik gibi mi
benimde çeyizimde var silikon kek kalıbı kullanamayacak mıyım yani ben onu

nasıl koku bırakıyor şekerim plastik gibi mi
benimde çeyizimde var silikon kek kalıbı kullanamayacak mıyım yani ben onu

Evet canim plastik kokusu, hem firinda pisirken eve yayiliyor hemde keklerimin icine siniyor bu koku.
Silikon kalipla ilgili konulara baktim ama kimse bu sekilde sikayet etmemis sanirim benimkinde sorun var.

Evet canim plastik kokusu, hem firinda pisirken eve yayiliyor hemde keklerimin icine siniyor bu koku.
Silikon kalipla ilgili konulara baktim ama kimse bu sekilde sikayet etmemis sanirim benimkinde sorun var.

o zaman kötü yahu plastik kokusu
bende bi deneseydim keşke önce kalıbımı:53:

Selamlar,
Silikon kek kalibim maalesef keklerim de tuhaf bir koku yapiyor..
Bu kokuyu nasil önleyebilirim, fikri olan var mi ?

Canım ben seramikli kek kalıbı aldım çok memnunum .hiç koku olmuyor hem sağlıklı hem hiç yağlamıyorum dilersen aldığım sitenin adresini veririm yeni çıkmış ben çok beğendim tavsiye ederim

o zaman kötü yahu plastik kokusu
bende bi deneseydim keşke önce kalıbımı:53:

Bi dene bakalim..

Canım ben seramikli kek kalıbı aldım çok memnunum .hiç koku olmuyor hem sağlıklı hem hiç yağlamıyorum dilersen aldığım sitenin adresini veririm yeni çıkmış ben çok beğendim tavsiye ederim
Benim de metal kek kaliplarim var genelde onlari kullaniyorum ama silikon da denedigim de bu sonuc cikiyor.
Site adresi reklama girmiyorsa alabilirim, bildigimiz site ismiyse :)

Bi dene bakalim..

Benim de metal kek kaliplarim var genelde onlari kullaniyorum ama silikon da denedigim de bu sonuc cikiyor.
Site adresi reklama girmiyorsa alabilirim, bildigimiz site ismiyse :)

şekerim anca uyudu çocuk daha yeni yazabiliyorum kusura bakma sitenin ismi Seramik Kaplamal Frn Tepsileri ve Kek kalplar yeni açılmış sanırım alırken tereddüt ettm ama
kalıptan çok memnun kaldım .

Fazla ürün cesidi yok ama ürünleri iyi gibi.. Biraz da arastirip belki bunlardan siparis ettirebilirim.

silikondan yapılmıs bu tazr malzemeler cok zararlı mumkun oldugunca kullanmayım ınternetten arastırıp zararlarını ogrenebılırsınız

Back
X