Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar basliktan da anlasildigi gibi, esim gomlegine silikon bulastirmis ve makinada iki kez yikamama ragmen cikaramadim.. bildiginiz puf noktalari varsa paylasirsaniz sevinirim..
konuya uygun bir yer bulamadim, dogru yerde degilse tasinabilir.....
Hanimlar basliktan da anlasildigi gibi, esim gomlegine silikon bulastirmis ve makinada iki kez yikamama ragmen cikaramadim.. bildiginiz puf noktalari varsa paylasirsaniz sevinirim..
konuya uygun bir yer bulamadim, dogru yerde degilse tasinabilir.....
Acaba rengi atar mi diye dusundum ins daha beter olmaz, evimde tiner yok kayinvalidemde vardir ondan alir denerim en kisa zamanda.. aslinda birakmak lazim boyle kalsin yepyeni gomlegi giyip silikonla ugrasan adama kirli gomlek giymek mustehak
Acaba rengi atar mi diye dusundum ins daha beter olmaz, evimde tiner yok kayinvalidemde vardir ondan alir denerim en kisa zamanda.. aslinda birakmak lazim boyle kalsin yepyeni gomlegi giyip silikonla ugrasan adama kirli gomlek giymek mustehak
Aynı dertten muzdaribiz..benim eşimde iki dirhem bir çekirdek giyinip tamirat,bahçe işleriyle uğraşır..Bende onun sökükleriyle,çamurlarıyla,boyalarıyla uğraşırım canı sağolsun napalım:))