Silikon lekesi gömlekten nasıl çıkar?

LaL

Hayallerim var benim...
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.405
1.715
658
36
Diğer
Hanimlar basliktan da anlasildigi gibi, esim gomlegine silikon bulastirmis ve makinada iki kez yikamama ragmen cikaramadim.. bildiginiz puf noktalari varsa paylasirsaniz sevinirim..

konuya uygun bir yer bulamadim, dogru yerde degilse tasinabilir.....

Hanimlar basliktan da anlasildigi gibi, esim gomlegine silikon bulastirmis ve makinada iki kez yikamama ragmen cikaramadim.. bildiginiz puf noktalari varsa paylasirsaniz sevinirim..

konuya uygun bir yer bulamadim, dogru yerde degilse tasinabilir.....

Tinerle silmeyi dene ama yıkamadan önce daha iyi sonuç verirdi.

Malesef yikadiktan sonra farkettim lekeyi :59:
Tesekkur ederim cevabiniz icin deneyecegim

Yinede denemeni öneririm,belkide çıkar.Silikon lekesini tiner çıkarıyor ben denemiştim.
Çıkmazsa o gömlek eşinizin iş gömleği olur artık:))

Yinede denemeni öneririm,belkide çıkar.Silikon lekesini tiner çıkarıyor ben denemiştim.
Çıkmazsa o gömlek eşinizin iş gömleği olur artık:))

Acaba rengi atar mi diye dusundum ins daha beter olmaz, evimde tiner yok kayinvalidemde vardir ondan alir denerim en kisa zamanda.. aslinda birakmak lazim boyle kalsin yepyeni gomlegi giyip silikonla ugrasan adama kirli gomlek giymek mustehak :57:

Acaba rengi atar mi diye dusundum ins daha beter olmaz, evimde tiner yok kayinvalidemde vardir ondan alir denerim en kisa zamanda.. aslinda birakmak lazim boyle kalsin yepyeni gomlegi giyip silikonla ugrasan adama kirli gomlek giymek mustehak :57:

:1:Aynı dertten muzdaribiz..benim eşimde iki dirhem bir çekirdek giyinip tamirat,bahçe işleriyle uğraşır..Bende onun sökükleriyle,çamurlarıyla,boyalarıyla uğraşırım :1:canı sağolsun napalım:))

Back
X