Göğüs dokun var mı yoksa sıfırmısınarkadaşlar merhaba
ben artık hangi silikon küçük hangisi büyük anlamıyorum. boyum çok kısa, doktora göründüm, omuz ölçüsü alıp ya 230 demişti ya 240. 300 olmasın mı dediğimde hm o zaman büyük istiyoruz dedi.
300 büyük mü? 330 yapmalı mıyım? bekarım ve çocuğum yok. emzirmede sorun yaşar mıyım? azıcık büyük olsun istiyorum memelerim, ama azıcık büyük.
pek yok dedi doktor. sıfır değilim ama sarkık memelerim.Göğüs dokun var mı yoksa sıfırmısın
En fazla alabilecek silikon ölçüsünü söyledi mi doktorpek yok dedi doktor. sıfır değilim ama sarkık memelerim.
resim atmanız mümkün mü acaba?Ben de zayıf olmama ve hiç meme dokum olmamasına rağmen doktorum 350 cc yüksek profil yuvarlak koydu. Gerçekten 300'ler 350'ler hiç de o büyük değilmiş. Ben de büyük sanıyordum önceden bu ölçüleri. Şuan memnunum boyutundan 2 buçuk ay olmak üzere.
hayır söylemediEn fazla alabilecek silikon ölçüsünü söyledi mi doktor
Ben de 1.60 boyundayım çok uzun değilim ama 350 cc takıldı gayet dolgun güzel oldu.südyen takmıyorum südyenli gibi duruyorhayır söylemedi
Mrb bence doktorun soyledigi cc ler cok küçük hic yapma daha iyu benm 350 high profl takildi keske 375 400 olsaydi diyorum bu bile kucuk geliyo yaniarkadaşlar merhaba
ben artık hangi silikon küçük hangisi büyük anlamıyorum. boyum çok kısa, doktora göründüm, omuz ölçüsü alıp ya 230 demişti ya 240. 300 olmasın mı dediğimde hm o zaman büyük istiyoruz dedi.
300 büyük mü? 330 yapmalı mıyım? bekarım ve çocuğum yok. emzirmede sorun yaşar mıyım? azıcık büyük olsun istiyorum memelerim, ama azıcık büyük.
teşekkürederimMrb bence doktorun soyledigi cc ler cok küçük hic yapma daha iyu benm 350 high profl takildi keske 375 400 olsaydi diyorum bu bile kucuk geliyo yani
Dokun yoksa yada az varsa muhtemelen kas alti olacak ve cok agrili bi surec olacak bide ustune odedign para degmz yani
Baska doktarlara git iyce arastr derim iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?