canım benımde 7.gun oldu ama çok ödemli çok az bı kısmına dokununca hıssedıyorum ama kol hareketlerim gıt gıde daha iyi sol gögsumde gergınlık cok fazla sankı ıcten bıse bastırılıyo gıbı ..sankı bu durum gecmeyecek gıbı valla baya sabır gerektırıyo istedıgım kıyafetleri gıyemıyorum ameılyat sutyenı cırtcırtlı yelek gıbı herseyden bellı oluyo bayramda nasıl şıkır şıkır gıycem bılemıyorumHissizlikte odemle beraber gecicek diyo doktorum bakalim yuruyus yapinca daha cok sisiyorum karnim falan inanilmaz sisiyo kiraz sapi misir puskulu cayi iciyorum gunde 2 bardak odem icin
Ben özel olarak hiçbir şey yapmadım.. Bi hafta içinde ödemler gitti sadece sıvı tüketimi mi arttırdım kayısı suyu çok içtim su içtim öyle yani şu an neredeyse bi aylık oldular çok yumuşadı gittikçe yumuşuyo..Hissizlikte odemle beraber gecicek diyo doktorum bakalim yuruyus yapinca daha cok sisiyorum karnim falan inanilmaz sisiyo kiraz sapi misir puskulu cayi iciyorum gunde 2 bardak odem icin
canım acayıp odem var tuttugumda sankı benım degıl bı tasa dokunuyo gıbıyım ve ben cok hareketlıyım ılk gunden beri su tuketımımde fala anlamadım gıttıBen özel olarak hiçbir şey yapmadım.. Bi hafta içinde ödemler gitti sadece sıvı tüketimi mi arttırdım kayısı suyu çok içtim su içtim öyle yani şu an neredeyse bi aylık oldular çok yumuşadı gittikçe yumuşuyo..
ben aquafilling diye bi yöntem duydum ama 5 ial 8 yıl kalıcı diyorlarBayılmadan olmaz, sanmıyorum. Ben de yüzüstü uyuyordum ama alışıyorsun sırt üstü yatmaya, 2 hafta yan da yatılmıyor. Benim 1 aylıklar yan yatabiliyorum şimdi ama yüzüstü yatamam. Eşim sevgilim yapay dese ne demese ne? Bu ameliyatı onlar için olmuyoruz biz. Hiç de yapay gelmiyor ayrıca..
ben aquafilling diye bi yöntem duydum ama 5 ial 8 yıl kalıcı diyorlar
Ya benimd ayni canim..kollarim rahat etti ama hala dokununca cok sert ve aciyor..birazda uyusuk..doktorumu aradim normal dedi.iki gün sonra bu sütyeni cikarip masaja baslicamcanım acayıp odem var tuttugumda sankı benım degıl bı tasa dokunuyo gı ve ben cok hareketlıyım ılk gunden beri su tuketımımde fala anlamadım gıttı
demek hepımızde aynı seyler oluyo sabretmemiz lazım insan hemen ıyılesmek ıstıyo :)Ya benimd ayni canim..kollarim rahat etti ama hala dokununca cok sert ve aciyor..birazda uyusuk..doktorumu aradim normal dedi.iki gün sonra bu sütyeni cikarip masaja baslicam
Cabuk iyiledemek hepımızde aynı seyler oluyo sabretmemiz lazım insan hemen ıyılesmek ıstıyo :)
demek hepımızde aynı seyler oluyo sabretmemiz lazım insan hemen ıyılesmek ıstıyo :)
Kizlar huhuhuu benim bugun 10 .gunum gogus uclarimda ince ince sizlanma bar sanirim hissizlik geciyo odenlerim azaldi ama yinede var agirlik baski hisside devam ediyo kollarimda agri var sutyen cok sikiyo sikildim artik iyilesmek istiyorumCabuk iyile
aynı bennn bugun 8.gun sutyenın içine sıkı atlet gıyıp ustune sutyeni gıyıcem hep yara oldu heryerimKizlar huhuhuu benim bugun 10 .gunum gogus uclarimda ince ince sizlanma bar sanirim hissizlik geciyo odenlerim azaldi ama yinede var agirlik baski hisside devam ediyo kollarimda agri var sutyen cok sikiyo sikildim artik iyilesmek istiyorum
Ooo canimm benim yaa cok sevindim insallah bizimde oyle olur daha saga sola bile yatamiyorum aniden bi sisiyorum odemden kol altlarim agriyo bide kas ustu yapildi ya kas alti olsaydi napardim hic bilmiyorumBenim 23. Günüm artık çok iyiyim arada iğne batıyo gibi oluyor o kadar.moral olsun diye yazayım dedim
normal canım ya sağa sola 15 günden önce rahat dönemiyor insan.benim kasaltı oldu 1 hafta çok çektim ödemler sırt ağrısı kol altlarıma kadar acıyordu hep pişman oldum ağladım niye yaptırdım diye ama şimdi mutluyum 15. Günden sonra sana acı sıkıntı verecek hiç bişey yaşamayacaksın emin ol.banada böyle söylüyordu burdan arkadaşlar şimdi ben sana söylüyorum sonra sen başkasına söyleyeceksin .sırayla bu işler.Allah şifa versin tatlımOoo canimm benim yaa cok sevindim insallah bizimde oyle olur daha saga sola bile yatamiyorum aniden bi sisiyorum odemden kol altlarim agriyo bide kas ustu yapildi ya kas alti olsaydi napardim hic bilmiyorum
Ne guzel soyluyosun tatlim sikintili is vallahi sirt ustu yatmaktan mahvoldum Allah bundan asa etmesin artik hayirlisi diyorum buradan birbirimize guzel haberler veririz insallah saglikla kal tatlim :) :)Benim 23. Günüm artık çok iyiyim arada iğne batıyo gibi oluyor o kadar.moral olsun diye yazayım dedim
normal canım ya sağa sola 15 günden önce rahat dönemiyor insan.benim kasaltı oldu 1 hafta çok çektim ödemler sırt ağrısı kol altlarıma kadar acıyordu hep pişman oldum ağladım niye yaptırdım diye ama şimdi mutluyum 15. Günden sonra sana acı sıkıntı verecek hiç bişey yaşamayacaksın emin ol.banada böyle söylüyordu burdan arkadaşlar şimdi ben sana söylüyorum sonra sen başkasına söyleyeceksin .sırayla bu işler.Allah şifa versin tatlım
Ya benimd ayni canim..kollarim rahat etti ama hala dokununca cok sert ve aciyor..birazda uyusuk..doktorumu aradim normal dedi.iki gün sonra bu sütyeni cikarip masaja baslicam
demek hepımızde aynı seyler oluyo sabretmemiz lazım insan hemen ıyılesmek ıstıyo :)
hahahah iyiymiş canım valla benımkılerin yumusayan tarafı yok suan acayıp sert masaja nezaman baslıcam merak konusu bugun 9.gun bayram dönüşü c.tesi kontrolum var şu sporcu sutyenıne gecsem iyiydi çook sıkıyo bu :)Çok sert ise mesaj önerir doktorlarınız elleyince yumuşuyor zaten bende elliyorum sanıyordum sen kendi memeni okşuyorsun dedi tuttu bi sıktı canım yandı dur dedim yapma tamam ben evde yaparım dedim içeride silikonu ellemek gerekiyormuş meğerse aklına geldikçe elle dedi tv izlerken falan çokta alışkanlık edinme başkasının yanında da ellersin
Ay sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yani bide elleme oksama osi cikti ben odemler gittikce yumusicak diye biliyodum bide bu cikti odem icin ananas suyu kiraz sapi ve misir puskulunden cay yapiyorum iyi geliyo kizlar sizler neler yaptiniz odem icin :) :)Çok sert ise mesaj önerir doktorlarınız elleyince yumuşuyor zaten bende elliyorum sanıyordum sen kendi memeni okşuyorsun dedi tuttu bi sıktı canım yandı dur dedim yapma tamam ben evde yaparım dedim içeride silikonu ellemek gerekiyormuş meğerse aklına geldikçe elle dedi tv izlerken falan çokta alışkanlık edinme başkasının yanında da ellersin
canım senın kacıncı gundu hep kafam karısıyo benım 9. gun bende ıcıyodum ılk gunler doktor kanamayı artırır dedi bıraktım şuan taş gıbı ama ılk gunlere gore kuculuyo forma gırecek herhalde ama cok sabırsızım bende taş gıbı yaAy sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yani bide elleme oksama osi cikti ben odemler gittikce yumusicak diye biliyodum bide bu cikti odem icin ananas suyu kiraz sapi ve misir puskulunden cay yapiyorum iyi geliyo kizlar sizler neler yaptiniz odem icin :) :)
10 gun oldu tatlim ilk gunler icmedim bende sonra ictim :) :)canım senın kacıncı gundu hep kafam karısıyo benım 9. gun bende ıcıyodum ılk gunler doktor kanamayı artırır dedi bıraktım şuan taş gıbı ama ılk gunlere gore kuculuyo forma gırecek herhalde ama cok sabırsızım bende taş gıbı ya
valla azonce avm deydim ne yureyebılıyorm ne oturabılıyorum karnım oyle şişiyoki bu korse desen ayrı nolcak bılmıyorum nezmn son bulacak acaba10 gun oldu tatlim ilk gunler icmedim bende sonra ictim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?