Zamanla düzelecek her şey süreç farklı işliyor ben baya rahattımBenim yarin 15 gun olacak kizlar daha bu gece saga sola dondum sol tarafta yirurken hareket var gecici mi sizce kizlar sirtim ve on kaburgalarim cok agriyo DR taktigi sutyenin cikmasina 1 hafta kaldi yumusadi artik odemler karnima indi sanki inanilmaz sis karnim artik iyilesmek istiyorum
İnsallah canimm yaa sol protezim baya hareket ediyo yurudukce sali kontrolum var bakim ne dicek doktor tediginim amaZamanla düzelecek her şey süreç farklı işliyor ben baya rahattım
valla benımde sağ protez canım sporcuya gectım ama hareket edınce kolumu bı ıcerı kasılma gırıyo ani acaba sana da oluyo mu sağ gayet rahatİnsallah canimm yaa sol protezim baya hareket ediyo yurudukce sali kontrolum var bakim ne dicek doktor tediginim ama
canım ben o sutyenı cıkadım rahatladı kaburgalarım oyle ezıyokı o ....Benim yarin 15 gun olacak kizlar daha bu gece saga sola dondum sol tarafta yirurken hareket var gecici mi sizce kizlar sirtim ve on kaburgalarim cok agriyo DR taktigi sutyenin cikmasina 1 hafta kaldi yumusadi artik odemler karnima indi sanki inanilmaz sis karnim artik iyilesmek istiyorum
Kizlar bana zaten ameliyat sonrasi sporcu sityeni giydirdiler sali 3 hafta olacak sag taraf iyi sol oynuyo sol 350 cc sag 325 cc benim protezler sol oturmadi daha sanirim hissizlik hala var amacanım ben o sutyenı cıkadım rahatladı kaburgalarım oyle ezıyokı o ....
aynen canım benımde ıkısı 350 cc sag oturdu sol oynuyo hıssızlık zaten varKizlar bana zaten ameliyat sonrasi sporcu sityeni giydirdiler sali 3 hafta olacak sag taraf iyi sol oynuyo sol 350 cc sag 325 cc benim protezler sol oturmadi daha sanirim hissizlik hala var ama
DOKTOR OTURMADİ diyo aceleci mi davraniyoruz acaba bilemiyorum artik beklicez tatlim haberlesicez aklima kotu bisey gelmiyo ama huzursuzum canimmaynen canım benımde ıkısı 350 cc sag oturdu sol oynuyo hıssızlık zaten varc.tesi kontrol bakalım sabrediyorum.
Kizlar benimde yürüyüp hareket edince acaip geriluyorlar..protezde oynuyo gibi..birde dikislerim gerdiriyo ve gögüs uclarim aciyo..bende sizin gibiyim ya..doktoru ariyorum daha normal diyoDOKTOR OTURMADİ diyo aceleci mi davraniyoruz acaba bilemiyorum artik beklicez tatlim haberlesicez aklima kotu bisey gelmiyo ama huzursuzum canimm
aynı bu şikayetler var bende de demek normal ama bı kolum rahat diğeri değil bide kolumu oynatınca içerden bısey cekılıyo sankıKizlar benimde yürüyüp hareket edince acaip geriluyorlar..protezde oynuyo gibi..birde dikislerim gerdiriyo ve gögüs uclarim aciyo..bende sizin gibiyim ya..doktoru ariyorum daha normal diyo
Biz cokmu kuskuluyuz acaba diyorum..hic rahat degilim inan..masajlarada basladim ama acaip zor geliyor yapmasi..sanki daha kendi memelerim gibi degilaynı bu şikayetler var bende de demek normal ama bı kolum rahat diğeri değil bide kolumu oynatınca içerden bısey cekılıyo sankı
benım masajlarıda gostercek c.tesi bu halde nasıl yapılıyo ki taşlar zaten bıde acımıyomu valla ben zaten evhamlı bırıyım doktorum artık nerden yaptım amelıyatını dıcek sankıBiz cokmu kuskuluyuz acaba diyorum..hic rahat degilim inan..masajlarada basladim ama acaip zor geliyor yapmasi..sanki daha kendi memelerim gibi degil
kesınlıkle oyle konusunca rahatlıyorum iyi kı varsınız valla :)Evhamliyiz korkuyoruz tecrubemizde yok normal bu korkular bence ama burada hep birlikte konusup paylasinca daha ferahliyo insan tatlim ben oyleyim sende oyle ol :) :)
Bu sorunum cevabino bnde coookk merak etmstm ama hic soramadm :))ogrenrsen banada haber ver:)kızlar ameliyat sırasında bazı doktor 300 diye konuşuluyormuş ama deniyormuş olmayınca 275 fln derken doğru boyutu koyuyormuş. bu koydukları protezlerin bolluğu nerden geliyor? denenmiş protezleri başka hastalara mı takıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?