Evet,görseydim daha önce yazardım.ben pişmanım,ancak hemen vazgeçme,boyunu kilonu,göğüs çevreni meme yapını iyice gözden geçirin doktorunla,hatta doktorlarla,bir çok drla görüşmeni,bu konuyla ilgili yazılanları okumanı,ve ille büyük olsun iddasında olmamanı tavsiye ederim.sevgiler
az kaldı az
o yazan şafak bu şafak değilmi
leyla senin fotoları nasıl sabırsızlıkla bekliyorum varyaa
slm ben büyültmeye karar verdim buraya yeni üye oldum sayılır sizsin pişman oldunuzu okudum nedenini örenebiilrimiyim ssaygılar
yok bebem o şafak farklı ama bende şafak atıyo artık
ya beklemek ne kadar zor ama sabrediyorum inşallah çok güzel olacak bende resimlerimi ekleyip sizden yorum bekleyeceğim.annemin dönmesini bekliyorum.onu da alıp doktor görüşmesine gideceğim.
sizin resimlere bakıp iç geçiriyorum şimdilik.bugünkü yazdıklarınıza bayıldım zaten
evet cnm çok hızlı büyüyorlar ama ne güzel boyunca oğlun vardır
mayokikni heeeben bilmem o mayokinili halini ne yap yap göster bak uyuyamam meraktannn zaten hala sütyen alamadım tatile gidemedim yazık bana bari sizin resimlerle avunayımm
canım walla bende tatile gittiğim için mayokini aldım mecburum eskileri giyemem hepsi takviyeliydi onun dışında sütyen almadım daha sporcuyu çıkartmadım doktorum al dedi ama ben bunu beğendimdaha güzel şekle girsin diye almıyorum alırsam dayanamam takarım
canım sende direk makineden at bilgisayara kaydetmene gerek yokki :44: ama yinede istememiyorsan boşver sen mutlusun ya bizde bunu biliyoruz oda yeter
canım dualarımız seninle herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın ayrıca beklemenin nedemek olduğunu yavrum karamel de çok iyi biliyor hayırlısı ile senide :92:görücez tatlım
tatlım ne bileyim ürküyorum hafızasında tutar mutar fotolarımı buluğ çağında çocuk annem çekip nereye gönderiyor diyecekamma şunu söyleyim mayokinim tek omuz straplez kotondan aldım siyah beyaz omuzu ip ipi geliyor göğüsler çok güzel görüyor arkadaşım bayıldı nettende bakabilirsin ve 60tl ama süperr duruyor göğüslerimizin yapısı benziyor almalısın güven bana
((( yaptıramadım bi ton aksilik yüzünden ameliyat öncesi soguk algınlıgı öksürük vardı amliyattan bi gün öncede bogazım şişti kısmet olmadı yani şimdide zamanım yok taakii eylüle kadar.
kızlar yazışmaları okuyamadım ama bu başlık altında girenler için özellikle söylemek istiyoru ki güvenilir hastane ve doktor olduktan sonra kesinlikle pişmanlık mümkün değil 34 yaşındayım ve ne istediğini bilen kendine güveni olan her daim çevresi tarafından hoş iltifatlar alan bir kadınım fakat ameliyat sonrası kendimi çok ama çok iyi hissediyorum kendime olan güvenim kat ve kat arttı sütyensiz ince bir atletle evin içinde eşinin karşısında dolaşabilmek,istediğin geceliği sütyensiz giyebilmek yatakta sırt üstü yatabilmek istediğin bikiniyi hatta mayokiniyi ki bence mayokini bikiniye göre daha iddalı bir seçimgiyebilmek ,sıcak havalarda ben İzmirliyim aşırı sıcaklar yaşıyoruz takviyesiz sütyenle hatta sporcu incecik penye bir sütyenle gezebilmek ve kilo verdiğinde ameliyat sonrası 5-6 kilo verdim göğüslerinin hiç deforme olmaması istediğin gece kıyafetini sırt dekoltesini seçebilmek müthiş ötesi bir duygu kendimi çok çok çok iyi hissediyorum hepinize tavsiye ediyorum konu başlığına cevap olarakta bunları hissedip pişman olmak mümkün mü diyorum:92:[/QUOT
kararsızlığıma ilaç gibi geldi yazdıkların.....evet evet...:))
ayyy bilmemmiiiçok şükür geçti değdi valla okadar içten diliyorumki şimdi allah isteyen herkese nasip etsin (aminnnn)
haklısın cnm bilgisayarı iyi temizlemeyi bilmiyorsan kalabilirneyse ben söylediğin mayokiniyi bulup bakim eminim çok yakışmıştır :78: etraftakiler gözlerini alamamıştır
Kızlar ,Ankara da ameliyat olanlar varmı?
walla ankarada çok iyi diye geçen bir doktor ismi vardı canım şimdi çıkmakzorundayım sonra girip bakarım sende bir diğer formlara bak yeni okumuştum çünkü fakat ismi aklımda değil hadi hayırlısıyla darısı başına:92::92::92:
ben olmadım ama olmazsam pisman olurum heralde cocuğum olduktan sonra büyüse ne işe yarar yaşım geçmiş olur cünkü :S
aynen ben de senin gibi düşünüyorum. evlendikten sonra yaptırırsın denmesine de karşıyım, evlenene kadar istiyorum ben, hatta hemen istiyorum:)
aynı fikirdeyiz. kadınlarda 22 yaşına kadar göğüs büyüyormuş. benim akrabam lise 2 gibi göğüsleri büyümeye baslmaıs suan 90 beden takıyor. bende 17 yasındayım ama 75b yi tam doldurmuyor maaalesf destekli takmak zorunda kalıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?