Silikon ve dikleştirme sonrası sarkma :(

Seahorse55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
56
19
38
Samsun
Merhabalar, silikon taktırıp dikleştirme yaptırdıktan sonra memede sarkma yaşayanınız oldu mu acaba? Ben 2 ay önce oldum ameliyatı ama tek göğüste bariz sarkma var. Doktorum 10 dk lık(muayenehanesinde yapacakmış) bir işlemle (meme altından ufak bir kesi dedi) düzelteceğini söyledi ama kararsızım. :/

Merhaba.benim 1 ay olmak üzere.bende de iki meme arasında fark var. Biri daha toplu diğeri yaygın fark ediliyor tabi.aynı şekilde banada ufak bi işlem dedi. Bu neden kaynaklanıyor sizce? Doktorun protezi yerleştirmesinden dolayı tahmin ediyorum. Çünkü biri çatala yakınken diğeri daha uzak. Tekrar ameliyat masası insanı ürkütüyor doğrusu

Seahorse55 bu arada ben kas üstü 375 cc mentor yaptırdım. Dikişlerim kapandı.2. Haftadan itibarem masaj uyguluyorum. Göğüsler yumuşak doğal gibi. Areola dikişleri belli belirsiz dik inen dikiş kırmızı.antibiyotik jel sürüyorum duşsonrası .dün hamazinc sürdüm hücre yenileyici. Ama şu 2 meme arasındaki fark beni çok üzdü.çöktüm yani. Cuma günü muayene olacağım farklı bir doktora bakalım ne diyecek. Sizde kendinizden bahseder misiniz ve de bana öneri tavsiyeniz var mı?

Ben başka doktora da muayene oldum, o da en az 6 ay sonra revizyon gerekebilir dedi. Temmuz’da 6.ay kontrolü olacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuca varılır, benim ilk 3 ay falan arada asimetri vardı, sonrasında sol göğüste sarkma da oluştu. Moralim çok bozuk, tekrar ameliyat da ürkütüyor açıkçası..

Bu arada 300 cc kas altı yuvarlak takıldı bana, ve sadece göğüs ucu kesisi ile

Bende başka doktora muayene oldum. Simetri farklı için memede açılan ceple ilgili dedi.her nekadar öncesinde meme çizimi yapsakta cep elle açılıyor ve milim milim hesaplanamıyor malesef dedi.simetri bundan kaynaklanıyormuş ki kesinlikle.biri çatala daha yakın diğeri bi tık ilerde ama fark yaratıyor işte.brnim sol dik sağ yayvan ve sarkmaya meyilli.temmuzda 3 ay olacak. Bakalım o zaman ne diyecek. Ekstra para alacaklar mı dikleştirme için
Bilginiz varmı

Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…