Silikonları sarkan varmı

yellowclaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
119
32
Silikon taktırıp aşşağı kayan sarkan ya da ameliyat sonrası meme ucları aşırı yukarıda olup revizyon olan varmı hala doktor bulamadım asla güvenemiyorum kimseye meme uclarım ya fazla yukarı dikildi yada protezerin kaymasıyla yukarı çıktı 3. Ameliyatım olacak artık son ve düzgün olsun istiyorum

bende benzer konu açmıştım kimse yazmadı. aynen benim de sarktı hemen. sizin neden 3. ameliyat olucak?
meme uçları silikon sarkınca yukarı çıkıyor, silikon geri oturtulunca doğru yere geliyor :KK43:

bende benzer konu açmıştım kimse yazmadı. aynen benim de sarktı hemen. sizin neden 3. ameliyat olucak?
meme uçları silikon sarkınca yukarı çıkıyor, silikon geri oturtulunca doğru yere geliyor :KK43:
sizinle daha önce konuşmuşuz aslında hala doktor arayışındayım bende

Son düzenleme:
Erkan yüce benim doktorum ve 3 ameliyat oldum kendisine o kadar memnunum ki ❤️
süper, baktım eski yazdıklarınıza, karın germede bel kavisinizi ne güzel yapmış, güncel hali de güzel mi ?
memeleriniz de evet zormuş hakkaten, hala memnunsanız ne güzel , lipodem olan da zordur, çok fark oldu mu? güzel yapamıyor bunları herkes

süper, baktım eski yazdıklarınıza, karın germede bel kavisinizi ne güzel yapmış, güncel hali de güzel mi ?
memeleriniz de evet zormuş hakkaten, hala memnunsanız ne güzel , lipodem olan da zordur, çok fark oldu mu? güzel yapamıyor bunları herkes
Belim ve karnımdan çok memnunum memeden sonra bel kavisim daha güzel duruyor 😇 aslında drum bacak germe önerdi ama ben istemedim o yüzden hem lipo hem plazma yaptı yinede seni tatmin etmeyebilir dedi çünkü çok kilo verdim bende biraz sıkılaşsın topaklanmış yağ görüntüsü gitsin hocam yeterli dedim şuan için hala şiş ve ödemli bacağım o yüzden nasıl oldu bilmiyorum 🤷‍♀️ bakıcaz görücez

aa doğru doğru, e dediğim doktorla görüştünüz mü,fotoğrafa da yorum yapıyor demiştim, hala favorim o.
Hakan Öçsel,Giray Genç,Erkan Yüce aklımdakiler.
Hepsine baktım ama hatırlamıyorum içime sinmedi sanırım 3 ayrı doktor daha buldum suan kafamda onlar ön sırada ama yinede araştırıyorum

X