silikonlu tampon çıkarılırken acı verir mi?Lütfen yardım

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
kızlar bende 5 gün önce ameliyat oldum.Doktorum hem silikonlu hem silikonsuz tampon kullanmış.Silikonsuz tamponlar öndeydi,onlar dün alındı.Ben çok acıyacağını zannetmiştim ama hiç acı olmadı.Silikonlu tampon acımaz diye duymuştum ama herkes o kadar abartınca korktum.Silikonlu tampon çıkarılırken acı oluyor mu?

hayır acımıyor,sadece garip bi his oluyor ama öyle pek bi acı olmuyor.Korkma zaten 5-10 saniyede çıkıyo

ayyy inşallah acımıaz canım ya çünki benimkide sadece silikoln tampon bilmiyorum nasıl olur

Herkes o kadar abartıyorkı,hastaneye gıttıĞımde amelıyat olan bır kız aklı olan bu amelıyatı olmaz,tampon Çok acıyor falan demıŞtı.ben de Çok korktum.buradan sorayım dedım.neyse kızlar daha bır hafta sonra Çıkıcak tamponlar.ınŞallah acımıyordur.teŞekkÜr ederım ılgınıze..

kızlar bende 5 gün önce ameliyat oldum.Doktorum hem silikonlu hem silikonsuz tampon kullanmış.Silikonsuz tamponlar öndeydi,onlar dün alındı.Ben çok acıyacağını zannetmiştim ama hiç acı olmadı.Silikonlu tampon acımaz diye duymuştum ama herkes o kadar abartınca korktum.Silikonlu tampon çıkarılırken acı oluyor mu?

hayır hiç acımıyor korkmana gerek yok canım gecmis olsun

Benim tamponlar süngerdi Allah düşmanıma vermesin aklıma geldikce içim tuhaf oluyo çok acımıştı benimki.

benim tamponlar süngerdi allah düşmanıma vermesin aklıma geldikce içim tuhaf oluyo çok acımıştı benimki.

canım sünger dediğin silikonsuz tampon mu oluyor?ayyyy çok korkuyorum,her aşama yavaş yavaş bitiyo.bugün dikişler alındı,şu tamponu da atlatsam kurtulacağım toptan:))

Bilmiyorum canım bildiğin süngerdi benim tamponlarım ama dikişlerim kendiliğinden dökülenlerdendi kendiliğinden kopmuşlardı.

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ne mutlu sana güzel bi burnuşa sahip olcaksın :))) benimde ameliyat olalım 1 ayı geçti..hihoyyyt silikon tampon çıkarılırken hiç acımıyo :1rolleyes: abartılıcak kadar yok yani.dikişler alınırken tüy alınıomuş gibi sinek ısırığı gibi bi his yaşıyosun sadece o kadar

eski yöntemlerle yapılan tamponlar yani gazlı bez,sünger vs. acıyorrmuş duyduğuma göre silikon çok yumuşak bişey zaten hissetmezsin bile doktorlar el çabukluğuyla alıyolar

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ne mutlu sana güzel bi burnuşa sahip olcaksın :))) benimde ameliyat olalım 1 ayı geçti..hihoyyyt silikon tampon çıkarılırken hiç acımıyo :1rolleyes: abartılıcak kadar yok yani.dikişler alınırken tüy alınıomuş gibi sinek ısırığı gibi bi his yaşıyosun sadece o kadar

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM,RAHATLATTIN BENİ.iNŞALLAAH DEDİĞİN GİBİ OLUR DA BU YAŞADIĞIM STRES BOŞUNA OLUR.

Öncelikle cok cok gecmıs olsun :) ben de 6 gun once ameliyat oldum ve ertesı gunu sunger tampon cıkarıldı ... acayıp derecede acı hıssettım ama sılıkonlar cıkarken hıc acımıyor zaten malzemeden dolayı yapısma gıbı bırsey olmuyor o yuzden canını sıkma :) :34:

kısıden kısıye degısır ama sılıkonlar kesınlıkle acıtmıyorum dıgerı kanı emıp kuruyuo kalıyor ondan acı verıyormus ama sılıkon kullanıldı bende de ve kesınlıkle en rahatı o

Sünger tamponda acımıyor ya ne alaka .S Benim sünger tampondu ve hiç hiç acı hissetmedim :S

Alçın yarın mı alınıyor? kaşıntılı günler bitiyor yani:)). alçıyı alırken haffif acıyor. ama burnunun üstünden büyük yük kalkıyor. ohhh burnun rahatlıyor derisi hava alıyor. eee kolay değil bu sıcaklarda zavallı havasız kaldı. doktorun odasındaki aynaya bakınca amannn tanrımmm, şaftım kaymış bu ben miyim dicennnn!!! tombalak bir burun:))) merak etme gördüğün ödem olacak :)) 10-15 güne kaba hali ortaya çıkıyor burnun. güneşe çok maruz kalma. muhakkak şapka kullan. yoksa şişlikler uzun sürüyor, ve morluklar leke bırakabiliyor.

ooof o dert bendede var kızlar. amelişyattan bi sonraki gn çıkardı doktor bez tamponu ama silikon kaldı. salı günü 5. günüm randevum var.byk ihtmalle onları alıcak.ama alçı kalır herlade?çok korkuyorum:( gerçi bunu söylediğimde başından geçirenler en zor evreyi atlattığımı söylüolar ama :(

Back
X