• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikonlu tampon çıkarılırken acı verir mi?Lütfen yardım

ooof o dert bendede var kızlar. amelişyattan bi sonraki gn çıkardı doktor bez tamponu ama silikon kaldı. salı günü 5. günüm randevum var.byk ihtmalle onları alıcak.ama alçı kalır herlade?çok korkuyorum:( gerçi bunu söylediğimde başından geçirenler en zor evreyi atlattığımı söylüolar ama :(

alçı 7. gün cıkarılıp yerıne 7 gün daha kalacak atel takılıyor canım, bende oyle oldu en azından. benım tampon 3. günümde cıkarılmıştı. tampon acısı da sivrisinek ısırıgı gibi bir şey emin ol, o kadar aşama atlatmıssın sımdıye kadar, bir sivrisinekten mı korkacaksın şımdı:)

alçı 7. gün cıkarılıp yerıne 7 gün daha kalacak atel takılıyor canım, bende oyle oldu en azından. benım tampon 3. günümde cıkarılmıştı. tampon acısı da sivrisinek ısırıgı gibi bir şey emin ol, o kadar aşama atlatmıssın sımdıye kadar, bir sivrisinekten mı korkacaksın şımdı:)

çok doğru galiba canııım :) gün geçtikçe hızla iyileştiğimi hissediyorum. çok teşekkr ederim verdiğin cesaretten dolayııı bakalıım yarın ne haberlerle döneceğim sizlereee:65:

bugn 41.günüm:nazar:kendimi çok daha iyiy hissediyorum gün geçtikçe herşey güzel oluyor..

kızlar bu slikonlu tamponları nasıl cıkarıyor doktor çok merak ediyorum ve iyice korkmaya basladım...
cımbız gibi birşeyle mi acaba :S

nasıl çıkacak onlar oradan yahu :14:

kızlar bu slikonlu tamponları nasıl cıkarıyor doktor çok merak ediyorum ve iyice korkmaya basladım...

once dıkısı kesıyo sonra ucun cımbız gıbı bısey var onu burnuna sokuyo hıc acımadan cıkarıyo sadece burun delıklerınden gecerken hıssedıceksın o kadar :) dıkıslerı alırken bıle hıc acımıyo :)

once dıkısı kesıyo sonra ucun cımbız gıbı bısey var onu burnuna sokuyo hıc acımadan cıkarıyo sadece burun delıklerınden gecerken hıssedıceksın o kadar :) dıkıslerı alırken bıle hıc acımıyo :)

Çok teşekkür ederim canım benim ya az da olsa rahatladım inan ki...:93:

bende çok korkmuştum inanamıyordum acımıycana ama kendimi boşu boşuna sıkmışım çok şaşırdım en ufak bi acı hissetmedim sakın korkma
ama o durumda insanın elinde olmuyor tabi için rahat olsun cnm

bende çok korkmuştum inanamıyordum acımıycana ama kendimi boşu boşuna sıkmışım çok şaşırdım en ufak bi acı hissetmedim sakın korkma
ama o durumda insanın elinde olmuyor tabi için rahat olsun cnm

Çok teşekkür ederim canım cevabına..Umarım sorunsuz atlatırım :97:

Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayım

Pekala burnumun içinden tamponu çıkarırken ne bileyim birşey sıkacak mı yumusaması için, direk gelirmi ki o tamponlar..Yoksa slikon olması bu sayede kolaylastırıyormu...Sanki takılacak zor gelecek, beynim sökülecek gibi geliyor..

Off !

Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayım

Pekala burnumun içinden tamponu çıkarırken ne bileyim birşey sıkacak mı yumusaması için, direk gelirmi ki o tamponlar..Yoksa slikon olması bu sayede kolaylastırıyormu...Sanki takılacak zor gelecek, beynim sökülecek gibi geliyor..

Off !

yok hayır hıc bısey sıkmıyor..bu kadar korkma ınan cıktıktan sonra gozumde ne kadar cok buyutmusum dıceksın :51:

eger ameliyattan sonra burnundan hafıf kan veya akıntı gelıyorsa fazla acımaz cunku onlar orayı nemlı tutuyor ama mesela benim hic akıntım olmamıstı 1 hafta boyunca ıcındekı yaralar kuruyunca cıkarırken baya canım yanmıstı.O acılarda uzun surmuyo ama cıkarıldıgı anda gecıyor

Hiç acımadı hatta çok iyiydi çıkarçıkmaz acayip bir rahatlama hissettim:61: tabi bunda doktorumun payı büyük.:81:

canım senin silikon tamponlar tam olarak nerede iki kaşının arasında burnun hemen üstünde mi

Back
X