silikti ama gördüm :))) kızlar koyu sarı akıntı normal mi?

estur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
681
6
0
Antalya
:teytey::a.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 bu akşam test yaptım silikti ama gördüm Allaha çok şükür kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt , koyu sarı akıntı geliyor 2-3 damla bu normal mi ? 4+4 haftalık sanırım sat 23 aralık , internette yaptığım sitede böyle çıktı , Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin (amin)

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım.
ama çok fazla ümitlenme kan testi yaptırdıktan sonra emin ol.
sonra hayal kırıklığına uğramak çok kötü olur.a.s.

evet canım haklısın pazartesi doktora gidicem hayırlısı olur inşallah

eşin kaç yaşında inşallah güzel bi gebelik yaşarsın sonuna kadar canım benim hayırlı uğurlu sağlıklı bi bi evladın olur allah korusun senide eşinide bebeğinide allahın gücü büyüktür

hamilesin bence zaten gunun de cok gecmis. akinti normal derler ama kokulu olmamali.
cok bol su ic.
hayirli olsun cok cok saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle, bize de dua et lutfen, cok ihtiyacimiz var.

eşim 25 yaşında bu ay korunmadık , gebelik belirtilerinide aynen yaşıyorum bakalım ,Allah cümlemiz için hayırlısını nasip eder inşallah

hamilesin bence zaten gunun de cok gecmis. akinti normal derler ama kokulu olmamali.
cok bol su ic.
hayirli olsun cok cok saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle, bize de dua et lutfen, cok ihtiyacimiz var.

koku yok canım , amin inşallah canım , Yüce Allahtan hayırlısını dilerim inşallah senin de hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerin olur, sana hz. Zekeriya peygamberin çocuğu olması için YÜCE ALLAHA yaptığı duayı yazdım Rabbimin izniyle yollar açılır, kuranı kerimde Meryem suresini baştan sona okuyabiliyorsan oku okuyamazsan meryem suresinin 1-9 ayetlerini oku türkçesini yazıyorum , Allah yar ve yardımcın olsun.
Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla
l. Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.
2.(Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya’ya rahmetinin zikridir.
3.Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;
4.Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım.”
5.”Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”
6.”Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl.”
7. (Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız.”
8.Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”
9. (Ona gelen melek:) “ışte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”

Hayırlı olsun. Allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin inş.

evet hamileyim , 507 çıktı kan tahlilinde , ultrasyonda bişey gözükmedi , kahverengi akıntı geliyo haftaya randevum var bakalım , hayırlısı ..

evet hamileyim , 507 çıktı kan tahlilinde , ultrasyonda bişey gözükmedi , kahverengi akıntı geliyo haftaya randevum var bakalım , hayırlısı ..

gözün aydınnn cnm darısı biizm başımızaa rabbim tüm isteyenlereee ve BANA nasip eylesinn sende dua ettt bize

inşallah canım cümlemizin hakkında Rabbim hayırısını nasip eder , ultrasyonda bişey göremedim ya daha sevinemedim , kahverengi akıntıda kafamı kurcalıyo haftaya belli olacak hayırlısı Allaha tevekkül eyledim .Yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin .

inş sağlıklı sıhatli gelirrr bebeğin cnmm gelişimi sağlığı yerinde olur

inş sağlıklı sıhatli gelirrr bebeğin cnmm gelişimi sağlığı yerinde olur

sağol canım , Meryem suresini oku canım , çocuk için çok faydalı olduğunu duğdum çok uzun okuyamam dersen meryem suresinin ilk 10 ayetlerini oku hz. zekeriya peygemberin duası ile Yüce Rabbimin ona evlat vermesi açıklanıyo çok müthiş birşey hatta ayetleri bulup kopyalıyayım daha açık olsun,ben türkçe mealini yazıcam ama sen arapçadan okursan daha iyi olur..

bir önceki sayfayada yazmışım ama olsun tekrar hatırlatılmış olur Rabbimin ayetleri ..
meryem suresinin 1-9 ayetleri türkçesini yazıyorum , Allah yar ve yardımcımız olsun.
Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla
l. Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.
2.(Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya’ya rahmetinin zikridir.
3.Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;
4.Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım.”
5.”Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”
6.”Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl.”
7. (Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız.”
8.Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”
9. (Ona gelen melek:) “ışte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”

estur kahverengi akıntı için mutlaka progestron hapı kullanman laızm canım. dr.una telefonla danış ecz.den satılıyo ihmal etme lütfen

hamilelik sürecin aynı benim gibi olmuş bende hamilelik testi yaptım çok silik çıktı ama eczacıya sordum yüzde %90 hamilesin dedi heycandan ölcektim az daha annem hemen gitme gözükmez bebek dedi ama tabiki bekleyemedik eşimle gittik bu sefer kese göründü bebek görünmedi ay napcamızı şaşırdık ya değilsem diye hamileyim diye kimseyede diyemedim ya değilse diye haftayı zor ettik sonunda hafta geldi gittik bebeği gördük pıt pıt bişey atıyo çok değişik bişey benim bebek ufak göründü 3 gün sonra yine çağırdı bu sefer kalp atışlarını dinletti sağlıklı dedi tabi dünya bizim oldu şimdi 18 haftalık oldu bende ogünler hep bu siteye girip benim gibi olan varmı diye çok bakıyodum genelde hep böyle oluyomuş sıkma canını canım hamilesin inşallah.

sağolun arkadaşlar ,dün doktora gittiğimde sandece folik asit yazdı , doktoru beğenmedim , haftaya başkasına aldık bakalım hayırlısı olsun .. folik asit hapı gereklimi doğal yollardan alınsa aynı etkiyi göstermez mi , sizler kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…