silikti ama gördüm :))) kızlar koyu sarı akıntı normal mi?

gözdecim inşallah canım ,Rabbim yardımcın olsun .

Öncelikle Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin...

hamileliğin biraz tehlileki bunu söylemem gerekli size çünkü kahverengi akıntı düşük tehlikesini doğuran bir durum malesef.

Aynısını yaşadım çünkü...

Adet gününüz kaç gün geçti bilmiyorum ama değeriniz oldukça düşük iki günde bir tahlilleri tekrarlayın ki gebeliğin sağlıklı olup olmayacağını öğrenin.

Şimdiden geçmiş olsun...

bugün kesemizi gördük Rabbime çok şükür, Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun allah tamamına erdırsın arkadaŞım :)) folık asıt ıÇemen bebeĞın omurga oluŞumu ıÇın Çok Öenmlı hatta doktorlar hamıle kalmak ısteyen kadınlara bır kaÇ ay Önceden verıyo bende mıdem bulana bulana ıÇmıŞtım ama doktorum yararını anlattıĞında Önemı kalmıyo bulantıların. Allah ısteyen herkese yaŞatsın bu gÜzellıĞı.

merhaba arkadaşlar bende düşük yaşadım ve kahverengi akıntı sonucu oldu bebek gelişememiş vw kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama 8 ay geçti bugun test yaptım çok sikik çıktı hamilemiyim bilmiyorum ve kaç gündür mide bulantısı çekiyorum işallah bu defada önce ki gibi olmaz çokta tedirinim aslındaeyvahedigeldismile

ALLAH yardımcın olsun canım

evet canım bana da folik asit verdi ve polesen mi öyle bişey yazdı akıntı için ..

Merhaba bana yardımcı olurmusunuz 2aydır fölik asit kullanıyorum gecen ay 2 gün adetim geçikti.bu ay normalde 18 inde olmam gerekirken bu sabah pembe bir akıntım oldune yapmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…