silinmek terkedilmek

vufu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
37
2
13
Balıkesir
Kızlar kısa bir süre öncesine kadar size msj atan, ayrıldığı için pişman olduğunu hissettiğiniz, sizi özleyen eski sevgiliniz sizi facebooktan silse ne düşünürsünüz? Diğer hiç bir eski kız arkadaşını silmeyen biri bu.ne düşünmek gerekir

Ben yeni birini buldugunu düsünürdüm. Bosver eger o seni sildiyse düsünmeye bile degmez.

Sevgili kalmayı beceremedik.
Bari arkadaş kalalım dedik.
Onu da beceremedik
ya der yoluma bakardım ..

Son düzenleme:
Umut bağlama yoluna bak artık demişş bence..
Oyuzden silmiş..

Kızlar kısa bir süre öncesine kadar size msj atan, ayrıldığı için pişman olduğunu hissettiğiniz, sizi özleyen eski sevgiliniz sizi facebooktan silse ne düşünürsünüz? Diğer hiç bir eski kız arkadaşını silmeyen biri bu.ne düşünmek gerekir

Onu farketmenizi istiyor bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki nedeni olabilir silmesinin. ilki başka birisi vardır. ikincisi ise eğer sizle barışmak istiyor ve siz pek yaklaşmıyorsanız kızarak silmiş olma olasılığı

bir sevgilisi var
ve belkide sizden bahsetti
kızda hoşlanmadı ve rahatsız oldu hala facede ekli olmandan ve sildi

aklıma gelen ilk seneryo bu oldu
ama tabi daha onlarca nedeni olabilir

Demek ki yalvarmaktan sıkılmış, affetmeyeceğini kabullenmiş, önündeki maçlara bakacak :6:

Yo üç dört gün öncesine kadar halimi hatirımi soruyor, iletisime geçmeye çalışıyordu.sonra silmiş

Öncelikle niye ayrildiniz? Pisman oldugunu acik acik söylüyormuydu yani barisalim diye? Senin tavrin neydi? Kusura bakma cok soru sordum ama

Demek ki yalvarmaktan sıkılmış, affetmeyeceğini kabullenmiş, önündeki maçlara bakacak :6:

Öncelikle niye ayrildiniz? Pisman oldugunu acik acik söylüyormuydu yani barisalim diye? Senin tavrin neydi? Kusura bakma cok soru sordum ama

Canim ilgilendiğiniz için çok sağol. Aramızda yaş farkı vardı. O yüzden gelecek düşünmemiş benimle ve beni oylamamak için ayrılmış. Bir hafta sonra özledigini merak ettiğini söyledi. Bunu ben de hissediyordum. Gelecekle ilgili düşünceleri değişmemiş tabi. Ben bu isin olmayacagini benim guvenimi kaybettigini soyledim.uc dört gün önce nasılsın canım yazmış. Ben de artık umudumu kestiğim için ondan normal bi şekilde cevap vermiştim.

Canim ilgilendiğiniz için çok sağol. Aramızda yaş farkı vardı. O yüzden gelecek düşünmemiş benimle ve beni oylamamak için ayrılmış. Bir hafta sonra özledigini merak ettiğini söyledi. Bunu ben de hissediyordum. Gelecekle ilgili düşünceleri değişmemiş tabi. Ben bu isin olmayacagini benim guvenimi kaybettigini soyledim.uc dört gün önce nasılsın canım yazmış. Ben de artık umudumu kestiğim için ondan normal bi şekilde cevap vermiştim.

aranizdaki yas farki cokmu büyükte bir gelecek düsünememis. Ne kadar sürdü iliskiniz? Ki önceden bilmiyormuydu yasini. Bana sanki ne istedigini bilmeyen biri gibi geldi. Bu tipler cok tehlikeli olur. Hem seni yakar hem kendini.

Diğer eski sevgileriyle hala arkadaş olmasi, bir tek beni silmesi kafamı karıştırdı.

Sende bu kadar çok eski sevgilisi olan adam niye mi beni sildi diyosun
Silse ne olur silmese ne
Ama madem duymak istiyosun söyleyeyim 'seni elemiş'

aranizdaki yas farki cokmu büyükte bir gelecek düsünememis. Ne kadar sürdü iliskiniz? Ki önceden bilmiyormuydu yasini. Bana sanki ne istedigini bilmeyen biri gibi geldi. Bu tipler cok tehlikeli olur. Hem seni yakar hem kendini.

7 yaş vardı aramızda. Hem şu an için evlenmeyi düşünmüyor hem de yaş farkından dolayi benimle düşünmüyor. Ama beni sevdiğini hissediyordum. Biraz evet ne istediğini bilmiyor sanırım haklısın. Ben ona neden sildin diye sorayım mi acaba.bu güne kadar benimle iletisime geçmeye calistiginda oralı olmadım yani gurur yapmıştım beni bıraktığı için

Sende bu kadar çok eski sevgilisi olan adam niye mi beni sildi diyosun
Silse ne olur silmese ne
Ama madem duymak istiyosun söyleyeyim 'seni elemiş'

Diğer eski sevgilileri demem neden çok algısı yarattı sende anlamadım.iki kişi falan sanırım. Silse ne olur silmese ne olur u benim de ağzım söylüyor ama kalbim öyle kabul edemiyor.yorumun için teşekkür ederim canim

7 yaş vardı aramızda. Hem şu an için evlenmeyi düşünmüyor hem de yaş farkından dolayi benimle düşünmüyor. Ama beni sevdiğini hissediyordum. Biraz evet ne istediğini bilmiyor sanırım haklısın. Ben ona neden sildin diye sorayım mi acaba.bu güne kadar benimle iletisime geçmeye calistiginda oralı olmadım yani gurur yapmıştım beni bıraktığı için

7 yas cok degilki ki illa evlilik olacak diye birseyde yok yani hemen. Uff cok sinir oldum gercekten. Evet ne istedigini bilmiyor gibi belki tek baglanmak istemiyor korkuyor bilemeyz.

Ama sakin sorma niye sildin diye iyice havalara girer belkide amaci bu.

Son düzenleme:
7 yas cok degilki ki illa evlilik olacak diye birseyde yok yani hemen. Uff cok sinir oldum gercekten. Evet ne istedigini bilmiyor gibi belki tek baglanmak istemiyor korkuyor bilemeyz.

Ama sakin sorma niye sildin diye iyice havalara girer belkide amaci bu.

Ona da söyledim benim şu an için hemen evlenmek gibi bi düşüncem yoktu dedim.o kendi kendine sorumluluk hissedip bir an önce yol yakınken bitirmek istedi sanırım. Ama sonra beni çok özlemiş. Seninle olmak istiyorum seninle çok mutluyum dedi ama öyle aman aman bi çabası da olmadı tekrar birlesmek için. Acaba son attığı nasılsın mesajına normal cevap verdim diye mi oldu? Önceki mesajlarına dönmuyordum çünkü

Back
X