- 24 Nisan 2024
- 439
- 453
- 18
- 35
- Konu Sahibi golldkahveemm
-
Yok öğretmen ikinci grupta var yollayan kişi mesajı sildigi için alamıyorum görüntüyüKonu hakkinda bilgim yok fakat öğretmenler bu wp gruplarında değil mi? Ben geri alinamiyor diye biliyorum. Arkadaş olduğunuz bir veli varsa ondan ss görüntülerini isteyebilirsiniz.
Evet gördüm de benim mail kayıtlı değil WhatsAppta mail olması gerekir mişYouTube da videoları var silinen mesajları geri getirme yöntemi
Hm o zaman bilememEvet gördüm de benim mail kayıtlı değil WhatsAppta mail olması gerekir miş
Ben kendim mesajı sildim mesajı yazan veli herkesten sil yapmış. Gerçekten herkes anne baba olmamalı yaSohbeti mi sildiniz, mesajları mı herkeste sil yaptınız? Sohbeti sildiyseniz gruptaki tanıdık velilerden isteyemez misiniz?
Herkesten sil yaptıysa bulamazsın.Ben kendim mesajı sildim mesajı yazan veli herkesten sil yapmış. Gerçekten herkes anne baba olmamalı ya
Benim görüşüm okul bir devlet makamıdır haddini aşacak sözlere ve mağduriyet yaratabilecek seviyelere inilebildiği için sadece öğretmelerin olduğun wp grubunu kullanmak daha mantıklı. Örnekte ki gibi haddini aşan veliler hep olacaktır en sağliklisi öğretmenlerinde olduğu grupYok öğretmen ikinci grupta var yollayan kişi mesajı sildigi için alamıyorum görüntüyü
Mesajı yollayan kişi sildiyse geri getiremezsinizYok öğretmen ikinci grupta var yollayan kişi mesajı sildigi için alamıyorum görüntüyü
çoğu virüs içeriyor. tavsiye etmem.YouTube da videoları var silinen mesajları geri getirme yöntemi
Siz öğretmene, müdüre artık kime söyleyecekseniz söyleyin. Mesajlar silindi diye hiç bir şey olmamış sayılmaz. Grup dediğinize göre sizden başla insanlar da vardı demek ki, diğer velilerin bu duruma sahit old. söyleyebilirsiniz.Ben kendim mesajı sildim mesajı yazan veli herkesten sil yapmış. Gerçekten herkes anne baba olmamalı ya
Karșıdaki kişinin yazip sildiği mesaji geri getiremezsiniz.Yok öğretmen ikinci grupta var yollayan kişi mesajı sildigi için alamıyorum görüntüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?