arkadaşlar silivri devlet hastanesinde doğum yapan var mı?
Bende anadolu hastanesinde eser beye gidiyorum daha 24haftaligiz simdilik bi sorunumuz yok.buyuk ihtimal dogumuda orda yapcam son zamanlarda dogum yapan varsa bilgi verirse sevinirim :)
selam ben geçen ay22 haftalık bebeğimi kaybettim.sakın anadoluya gitme.ben hiç memnun kalmadım.inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur.
canım çok üzüldüm allahım inşallah hayırlısıyla nasip etsin. ben de kolanı beğendim anadolu hastanesi eski dvlet hastaneleri gibi geldi bana
şu anda 8 haftalık hamileyim, ilk doğumumu nisa hastanesi mürvet hakyemezde sezeryan ile yapmıştım. ve grçekten hastaneden olmasada, doktorun elinin hafifliğinden memnundum. ama bu sefer hiç gözüm almıyor her kontrolde o yolu çekmeyi. bende burada doğum yapmayı ve burdan bir doktora müdavim olmayı istiiyorum...ama hangi doktor olsa karar veremiyorum! burada sezeryan ile doğum yapan ve özelliklede bayan doktor tavsiyelerinizi acil ve merakla bekliyorum...
teşekkür ederim öznür anne.şansmı kadermi anlayamadım.dün kırkım cıktı.fakat hala sağlığımı toparlayamadım.okadar cok kanamam geldiki günlerdir.geçen hafta 2ünite kan verdiler.kıssadan hisseye kendi sağlığımdan ötürü bebeğimin acısını yaşayamadım.bende ilkin silivri kolan muzaffer beye gittim.kimsenin aklını karıştırmamak içinde silivri anadoludaki doktorumun ismini vermek istemiyorum acıkcası.orayı tercih etmemdeki gayemde yeni doğan ünitesinin olmasıydı.kolandaki muzaffer bey ve özellikle haşim bey icin övgü cok almıştım.
başın saolsun canım. allah bu acıları kimseye yaşatmasın inşallah. ben de ilk gebeliğimde kolona haşim beye gittim. ancak kalbi atmadığı için 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. tekrar hamile kaldığımda gene ona gittim ama moralimi çok bozdu. benim geç döllenme olsu ve haşim bey bu kesin kimyasal gebelik, düşer zaten. ilaç kullan dedi. ne demek ilaç kullanayım hamileyim dedim iyi sen bilirsin kullanma ama kanaman başlar zaten. hem siz bebek istiyomuydunuz ki falan dedi :s moralimi çok bozdu çok sinirlendim ona. sonra anadoluya gitmeye başladım ve hala da oraya gidiyorum. allaha şükür bebeğim gayet sağlıklı 5 aylık olduk bile. ama bu yazdıklarını okuyunca tereddütte kaldım şimdi. sorun olmazsa özelden de olsa doktorun adını verebilir misin canım? ve neden böyle bi şey yaşadın ihmal falan mı oldu?
selam tekrar teşekkür ederim.aslında söyle diyeyim 22.haftaya kadar hersey normaldi bebek cok saglıklıydı.21.hafta rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu.serklaj yaptılar anadoluda.fakat bir hafta sonrası suyum patladı.sonuç anlattığım gibi.doktorum buzamana gelene kadar bilinmezdi diyor.fakat ben hep dedim 3aydan itibaren bende tuhaf seyler oluyor diye önemsemedi.ben daha cok yeniyim.özelden nasıl msjlaşılıyor.
anladım canım ya çok zordur eminim. aslında doktorların hepsi böyle. çoğu şeyi önemsemiyor, hamilelikte normal diye geçiştiriyor. için rahat etmezse başka bi doktora daha gitmek en iyisi galiba. küçük beneler allaha emanetçok üzüldüm durumuna tam da bahsettiğin haftalardayım insanın aklına hep en kötüsü geliyor malesef (
hmm eğer yeniysen özelden mesaj atamayabilirsin. ama bi dene belki olur. benim adımın üzerine tıkla ve "özel mesaj"ı tıklıyosun. sonra da yazıp göndere basıyosun canım.
zor ama insan oğluyuz hersey olabilir hayatta.hayır sakın aklına kötü birsey getirme.benim durumum doğuştanmış doktorumun demesine göre.ilk doğumdada anlasılmıyormuş.hicbir doktorta anlayamazmış!relaks ol lütfen kaygılanma bak karnındaki bebiş anneme ne oluyor demesin:)))
canım bence çapaya gitmelisin mutlaka bir çözüm bulurlar diye düşünüyorum Allah sabır versin inşallah her şey güzel olur
yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum . kolan 300 normal 500 zorunlu sezaryen diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?