silivride doğum yapan anneler lütfen yorum atın!!!

muzaffer bey kac gun ızne cıkıyorkı cnm banada meryem hanımı tavsıye ettıler sımdıde ona gıdecegım dogum ucretlerı ne kadar ben normaldogumdan korktugumıcın sezeryan dusunuyorum ama fıyatından bı bılgım yokkk

ben doğum yaptım cuma günü . şimdi uzun uzun yazamicam ama genel anestezi ile sezeryan muzaffer bey yaptı .isteğe bağlı sezeryan 1300 dediler.

hanımlar sizler muayene ücreti nekadar veriyosunuz gittiğiniz hastanelere..anadoluda birden fıyat arttıda 15 den 30 oldu diğer hastanelerde durum ney hıc sormadım merak ettim

merhaba arkadaşlar bende hamileliğimin ilk dönemlerinde meryem hanıma gittim 2 kere falan ama ilgisiz geldi bana
sonra muzaffer beyi önerdiler ona devam ediyorum memnunum 8. ayıma geldim

ama başka dr a gitmedim hiç başka bir gözün de bebişime akmasını istiyorum belki haşim beye giderim bilmiyorum bunun için ne olur ne olmaz muzafffer bey gelemezse doğuma haşim beyi de tanımış olurum hem

Merhaba,
Hamilelik kontrollerime Doktor Eser Ağar 'a gittim. Kolan Hastanesinde kontrollere başladık, muayenehane açınca muayenehanesine gittik. Önceden çok yoğundu hiç bişey konuşamadan odadan çıkıyorduk, muayenehaneye geçince randevulu gitmeye başladık ve ortam çok rahat ve güven vericiydi. Herşeyi rahat rahat konuştuk. Ultrasonu çok güzel. Doğum konusunda kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyor. Eğer sen normal doğum istiyorsan ben ne gerekiyorsa yaparım sen yeterki iste dedi hep. Doğumu normal yaptım Silivri Medikal parkta. Mülkiye Ebe muhteşem bir insan. Onu hiç unutmayacağım. Kesmeden, dikmeden doğum oldu. Eser bey bebeğin kordonunu kesmeden kucağıma verdi. Doğum olur olmaz eşimi yanıma aldı. Çok memnun kaldım. Unutulmaz duygular yaşadım. Yüce Rabbim hepinize bu şekilde kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun,
Kesmeden nasıl oldu? Ben normal Doğumda hep kesiliyor diye biliyorum.
Kaçıncı bebeğiniz acaba?

Hayırlı olsun,
Kesmeden nasıl oldu? Ben normal Doğumda hep kesiliyor diye biliyorum.
Kaçıncı bebeğiniz acaba?
Benim ilk hamileliğimdi, çok korkuyordum şu epizyotomi denilen kesiden. Gece rüyalarıma giriyordu. Eser bey çok gerekmedikçe kesi yapmayacağını söylemişti aslında, durduk yerde kesi yapılmasına karşıymış, eğer kendiliğinden yırtık olursa onu da uyuşturup dikeriz diyordu. Yine de endişeliydim. Şükürler olsun ki bebeğim 3,5 kilo olmasına rağmen kesiksiz, dikişsiz doğurdum.

Merhaba,
Ben de Silivri'de yaşıyorum ve bu aralar kadın doğum uzmanı arayışındayım. Eser Bey'in muayene ücreti ne kadardı acaba? Bir de Silivri'de önerebileceğiniz başka kimler vardır?

Merhaba,
Ben de Silivri'de yaşıyorum ve bu aralar kadın doğum uzmanı arayışındayım. Eser Bey'in muayene ücreti ne kadardı acaba? Bir de Silivri'de önerebileceğiniz başka kimler vardır?

Eser beyin muayne ücreti 150 tl? Gitmişsinizdir belki şuana kdr.. gittiyseniz yorumlarınız neler? Ben de gebelik için gitmeyi düşünüyorum kendiliğinden olmazsa..

Gebeliğin başından beri Eser beye gidiyorum ama normal doğum konusunda dediğiniz gibi bir yaklaşım hissettirmedi bana sırf bu yüzden farklı bir doktora daha gitmeye başladım. Yazdığınızı okuyunca biraz moral oldu, umarım bende sizin gibi bir doğum süreci yaşarım Eser Beyle.

Gebeliğin başından beri Eser beye gidiyorum ama normal doğum konusunda dediğiniz gibi bir yaklaşım hissettirmedi bana sırf bu yüzden farklı bir doktora daha gitmeye başladım. Yazdığınızı okuyunca biraz moral oldu, umarım bende sizin gibi bir doğum süreci yaşarım Eser Beyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…