- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
haklısınız. o zaman hemen delete yapıyorum :)) çünkü aynı zamanda facede görmeye bile tahammül edemiyormArarsa,mantıklı bir açıklama yaparsa yeniden eklersin ne var bunda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız. o zaman hemen delete yapıyorum :)) çünkü aynı zamanda facede görmeye bile tahammül edemiyormArarsa,mantıklı bir açıklama yaparsa yeniden eklersin ne var bunda?
Denizden babam çıksa yerim diyenlerden olabilir Çağataycık..Ona bakarsan serenay sarıkaya ' nın sevgilisi o küçük denizanasını gördükten sonra aylarca savggli olmaya devam etti . Karnıyarık olabilir mi ?![]()
bence silme..Belki bilmediğin bi sorunu var..erkekler öyle her derdini ortaya dökmez ki..kardeşlerimden ve sevgili durumlarımdan biliyorum...Belki bi hastalığa fln yakanladı psikolojik bunalıma girdi Belki...bi süre kimseyle görüşmek istemiyor olabilir...Her zaman senin yanında olmuş o kadar vefa göstermiş sana sen 20 gündür yok diye hemen silersen zaten bencede sil..hayır adama yazık ilk düştüğü yerde tekmeyi basıcaksanız..silme kalsın 1 2 ay öyle sonra çıkar kokusu baktn ters bi durum var silersin..zaten silmeyede gönlün el vermiyor..öyle olsaydı buraya sormaz silerdin..
ikilemde kalmanın sebebi aslında açık.. hala döneceğine umudun var..yani şuan bile arada tel çalsa nası kalbin tık tık atıcakyine ikilemde kaldım :)) ama yine o eskisi gibi davranıyor facede falan arkadaşlarıyla baya güzel sohbetler ediyr. psikolojik sorunları olsa bile bunu sadece bana mı gösteriyor. ben de sordum kendime acaba sorunu mu var diye ama adam eski haline devam ediyor. bir mesaj atıp en azından görüşmek istemiyorum demek bu kadar zor olabilir mi(
ikilemde kalmanın sebebi aslında açık.. hala döneceğine umudun var..yani şuan bile arada tel çalsa nası kalbin tık tık atıcakarkadaş çizgisiniz azıcık geçmişsin sen kendi içinde ama dalgalı deniz misali hafif hafif için esiyor ona karşı ..Ama son yazılanları şuan okudum ..cidden görüşmek istemiyor da olabilir..Ama sen silme kalsın nasılsa bi kaç haftaya çıkar kokusu..ha çok yüklenme kendine yazmada ararsa arar..aramazsada kendi bilir :)
Ben olsam aramazdım da göreceği yerden mesaj atardım
Görüp de cevap vermezse silerdim galiba
Ama kesinlikle silmeden önce durumu öğrenirdim
Bi sıkıntısı olabilir bence de, içine atıyor olabilir
Denizden babam çıksa yerim diyenlerden olabilir Çağataycık..
Karnıyarık görsem ben soğumazdım aslında,ne kadarda turk motifli bir kız derdim..
Hakkında bi şey mi duydu acaba? Yani daha önceden erkek arkadaşın var mıydı şu an hala peşinde koşan falan.. Belki kafasında kurup mesaj atmış olabilir çocuğavatsaptan da yazdım okuduğu halde yazmadı. aradım açmadı geri de dönmedi. çocuk gibi hareket ediyor valla. bense sadece sorunun ne olduğunu öğrnemek istiyorum. böyle bir anda yok olmasından nefret ediyorum kim olursa olsun yani.
hayır öyle birşeye ihtimal vermiyorumHakkında bi şey mi duydu acaba? Yani daha önceden erkek arkadaşın var mıydı şu an hala peşinde koşan falan.. Belki kafasında kurup mesaj atmış olabilir çocuğa
Bu dert mi sence? Seni umursamiyor sn neden taktin kiMerhaba arkadaşlar. bir süredir görüştüğüm bir insan var. daha doğrusu vardı. çünkü 20 gündür sebepsizce ve sessizce yok oldu diyebilirim. zor günlerimde hep yanımda oldu. ben rahatsızken, dedemin vefatında bile haberim olmadan geldi beni teselli etmeye vs. konuşmalarımız falan da gayet iyiydi çok ilgili davranıyordu. kendisi marmarise tatile gitti ordayken bile devamlı konuşuyordk. geldi tatilden en son görüşmemiz o gün oldu tatilden geldiği gün de gayet ilgili bir şekilde konuşuyordu.
sonra birden ses soluk kesildi. 20 gün oldu ses seda yok kendisinde. bir iki defa mesaj attım naısılın bir problem mi var falan dedim. birşey yazmadı geri dönüş de yok. normalde ne olursa olsun geri dönüş yapardı. sonra aradım ve açmadı. yine dönmedi. anladım görüşmek istemiyor. belli oldu yani. ama sosyal paylaşım sitesinde devamlı açık ona rağmen bir şey bile söylemiyor. benim anlamadığım neden böyle birden bire hiç birşey yokken ortadan çekip gidiyor. aradığımda bunu soracaktım ama açmıyor. ben de sıkıldım onun bu davranışından açıkçası. sizce bir kez daha sormalı mıyım ne oldu diye yoksa hiç uğraşmayıp silmeliyim ?
arkadaşlık boyutumuzda birbirmize olan sevgimizi ve hoşlandığımızı dile getirmiştik. ama o, maddi yetersizliğini ve sadece kendini zar zor evirip çevirdiğini söylemişti . normal arkadaş olarak konuşmaya görüşmeye karar vermiştik sonrasında.
Merhaba arkadaşlar. bir süredir görüştüğüm bir insan var. daha doğrusu vardı. çünkü 20 gündür sebepsizce ve sessizce yok oldu diyebilirim. zor günlerimde hep yanımda oldu. ben rahatsızken, dedemin vefatında bile haberim olmadan geldi beni teselli etmeye vs. konuşmalarımız falan da gayet iyiydi çok ilgili davranıyordu. kendisi marmarise tatile gitti ordayken bile devamlı konuşuyordk. geldi tatilden en son görüşmemiz o gün oldu tatilden geldiği gün de gayet ilgili bir şekilde konuşuyordu.
sonra birden ses soluk kesildi. 20 gün oldu ses seda yok kendisinde. bir iki defa mesaj attım naısılın bir problem mi var falan dedim. birşey yazmadı geri dönüş de yok. normalde ne olursa olsun geri dönüş yapardı. sonra aradım ve açmadı. yine dönmedi. anladım görüşmek istemiyor. belli oldu yani. ama sosyal paylaşım sitesinde devamlı açık ona rağmen bir şey bile söylemiyor. benim anlamadığım neden böyle birden bire hiç birşey yokken ortadan çekip gidiyor. aradığımda bunu soracaktım ama açmıyor. ben de sıkıldım onun bu davranışından açıkçası. sizce bir kez daha sormalı mıyım ne oldu diye yoksa hiç uğraşmayıp silmeliyim ?
arkadaşlık boyutumuzda birbirmize olan sevgimizi ve hoşlandığımızı dile getirmiştik. ama o, maddi yetersizliğini ve sadece kendini zar zor evirip çevirdiğini söylemişti . normal arkadaş olarak konuşmaya görüşmeye karar vermiştik sonrasında.