• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silsem mi silmesem mi kararsızım?

En haz etmedigim insan tipi. Ne istedigini bilmez, dengesiz.. hoscakal demis feysten silinince engellemis sonra yeniden nasilsin diye yazmis. Öhh bu ne? Sana hoscakal diyorsa nasil oldugunla da ilgilenmesin lutfen. Hic karistirma kafani bu adamla. Yolver gitsin.

Kesin evli :KK11: aşağılık.. Yol ver ve kesinlikle hiç bir şekilde iletişim kurmasına izin verme anlamıyorum ben bu insanları ya
evli değil tanıdığımız bildiğimiz bir ailenin akrabası biliyorum yani . saçma sapan davranıyor bu kesin :((

En haz etmedigim insan tipi. Ne istedigini bilmez, dengesiz.. hoscakal demis feysten silinince engellemis sonra yeniden nasilsin diye yazmis. Öhh bu ne? Sana hoscakal diyorsa nasil oldugunla da ilgilenmesin lutfen. Hic karistirma kafani bu adamla. Yolver gitsin.
haklısınız ..

Sil gitsin ayni seyi bende yasadim gordu mesajimi cvp bile vermedi icim ocini yedi ama bidsha cok bekler belki umrundada degildir ama sende silki senin icin onenli olmadigini ankasin kendilerini bi halt saniyolar resmen hepsi mi ayni olur bunlarin.

Tatilde manita yapmis işte.

Kesin manita bunu dehledi, o da senin engeli kaldirip gorusmeye baslamaya calismis.

Nasil olsa elinin altindasin ya.

Eğer konuşursan onla yanlis yaparsin. Hemde cok buyuk bi yanlış.

Merhaba arkadaşlar. bir süredir görüştüğüm bir insan var. daha doğrusu vardı. çünkü 20 gündür sebepsizce ve sessizce yok oldu diyebilirim. zor günlerimde hep yanımda oldu. ben rahatsızken, dedemin vefatında bile haberim olmadan geldi beni teselli etmeye vs. konuşmalarımız falan da gayet iyiydi çok ilgili davranıyordu. kendisi marmarise tatile gitti ordayken bile devamlı konuşuyordk. geldi tatilden en son görüşmemiz o gün oldu tatilden geldiği gün de gayet ilgili bir şekilde konuşuyordu.
sonra birden ses soluk kesildi. 20 gün oldu ses seda yok kendisinde. bir iki defa mesaj attım naısılın bir problem mi var falan dedim. birşey yazmadı geri dönüş de yok. normalde ne olursa olsun geri dönüş yapardı. sonra aradım ve açmadı. yine dönmedi. anladım görüşmek istemiyor. belli oldu yani. ama sosyal paylaşım sitesinde devamlı açık ona rağmen bir şey bile söylemiyor. benim anlamadığım neden böyle birden bire hiç birşey yokken ortadan çekip gidiyor. aradığımda bunu soracaktım ama açmıyor. ben de sıkıldım onun bu davranışından açıkçası. sizce bir kez daha sormalı mıyım ne oldu diye yoksa hiç uğraşmayıp silmeliyim ?

arkadaşlık boyutumuzda birbirmize olan sevgimizi ve hoşlandığımızı dile getirmiştik. ama o, maddi yetersizliğini ve sadece kendini zar zor evirip çevirdiğini söylemişti . normal arkadaş olarak konuşmaya görüşmeye karar vermiştik sonrasında.

arkadaşlar, bayramdan önce bana mesaj attı. seni elimden olmayan sebeplerden dolayı üzdüğüm için beni affedersin inşallah dedi. ben de ne oldu neyin var dedim. yine bir açıklama yapmadı. tek dediği şey beni unut senden tekrar tekrar özür dilerim. seni üzmek niyetim değildi beni unutursan bu senin için daha iyi olacak benim sorunlarım var ve bunların hiç biri seninle alakalı değil , kendine iyi bak hoşçakal dedi. ben de madem öyle sende kendine iyi bak hoşçakal dedim uzatmadım. sonra faceden falan sildim ertesi gün. bu laflardan sonra kalması saçma olurdu. bu da dakikasında beni engelledi çocuk gibi resmen. veee bana az önce msj atıyor engeli kaldırmış nasılsın diyor. hiç bir şey yazmadım. nasıl birşey bu ya anlamadım gitti valla
ne iş yapıyo ki?

Back
X