sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
+++evli olmak zor arkadaş
Evet zor kabul ediyorum da boşuna mı kuruntu yapıyorum yoksa haklı mıyım daha net yazsaydınızevli olmak zor arkadaş
Ben olsam kedi gibi gözlemlerdim. Bakalım o mercimek beyniyle ne haltlar çeviriyor diye.Evet zor kabul ediyorum da boşuna mı kuruntu yapıyorum yoksa haklı mıyım daha net yazsaydınız
Arada bakıyorum yok görünüyor .hadi eşimin diyeyim neden dolabında duruyorEsinizin E-Devlet sifresini biliyorsaniz ordan uzerine kayitli hatlara bakabilirsiniz.
Vodafone sim kartlari dediginiz gibi kirmizi ama Avea'yi bilmiyorum.
Eski bir kart değil çünkü daha önce temizlik yaptığımda yoktu.telefonu kapalı olmuyor saklamıyor ama neden sim kart kenarı dolabında duruyor bunu anlamıyorunUnutmuştur belki yada eski bir kart olabilir.. eşinizi tanıyan sizsiniz sonuçta hal ve hareketleri nasıl. Telefonunu saklıyor mu gün içinde arayınca telefonu kapalı oluyormu.. hemen kuruntuya gitrmeyin yaa.
Valla bu kk benide delirtecek birgün burdan okuyup sinirleniyorum adam eve geliyo gözüne dik dik bakıyorum noluyo diyo garibim
Sim kartı sökünce olan kenarımı diyorsunuz benimki de duruyor dolapta öyle bir yerde,eşinizin kullandığı hata ait olabilir.Eski bir kart değil çünkü daha önce temizlik yaptığımda yoktu.telefonu kapalı olmuyor saklamıyor ama neden sim kart kenarı dolabında duruyor bunu anlamıyorun
Aynen o kenarı.ama neden dolabında neden başka bir yere koymuyor bir de Vodafone kartı gibiSim kartı sökünce olan kenarımı diyorsunuz benimki de duruyor dolapta öyle bir yerde,eşinizin kullandığı hata ait olabilir.
Benimki de dolapta ev halkının ki kutuda duruyor belki kutunuz var ise oraya koydu unutmuş olabilirAynen o kenarı.ama neden dolabında neden başka bir yere koymuyor bir de Vodafone kartı gibi
Sordum karışık kuruşuk cevaplar verdi.yok önceden almış yok telefonunu değiştirirken lazım olur diye almış daha önce yoktu diyorum.açıkladı ama birşey anlamadım.ben ne yapayım şimdi Allah aşkınaUnutmuş olabilir gayet normal. Bu kadar kuruntu yapıp kendi kendini yemek yerine sor adama söylesin bence
O zaman biraz takipte kal yedek telefonu falan var mı acaba bir ara arabasını ceplerini evi falan.Eski bir kart değil çünkü daha önce temizlik yaptığımda yoktu.telefonu kapalı olmuyor saklamıyor ama neden sim kart kenarı dolabında duruyor bunu anlamıyorun
Eger karışık şeyler anlattiysa takipte kal şu an bişeyden emin değilsinSordum karışık kuruşuk cevaplar verdi.yok önceden almış yok telefonunu değiştirirken lazım olur diye almış daha önce yoktu diyorum.açıkladı ama birşey anlamadım.ben ne yapayım şimdi Allah aşkına
Takipte kalıcam da nasıl kalıcam.e devlette adına olan bütün hatları gösteriyor mu?orda eğer yoksa ben nasıl ispatlıcam kiEger karışık şeyler anlattiysa takipte kal şu an bişeyden emin değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?