Yine süper görünüyorsun,burnun tam olarak yüzüne oturmuş artık.İlk günden beri değiştiğimi söylüyorlar, 2 hafta sonra 5 ay olcak
Benim de bir bucuk ay oldu,gören herkes çok değiştiğimi söylüyor.hanımlar birinci ayım ama değiştiğimi söylüyorlar ben fark etmiyorum pek bu devam edecekmi daha kaç ayda oturdu yüzünüz
Çok yakışmış size ilk ayda bu şekildemiydi yüz hatlarınİlk günden beri değiştiğimi söylüyorlar, 2 hafta sonra 5 ay olcak
Benimde öyle 35 gün henüz ama daha deşirmiyim merak ediyorımBenim de bir bucuk ay oldu,gören herkes çok değiştiğimi söylüyor.
Altı ay falan olunca burnumuz tam olarak otururur yüzümüze bence.
Teşekkür ederimYine süper görünüyorsun,burnun tam olarak yüzüne oturmuş artık.
Maşallah diyelim nazar olma
Teşekkür ederim :))))Çok yakışmış size ilk ayda bu şekildemiydi yüz hatların
Bence gayet güzel olmuş hatta öyle siste durmuyor 35 gün için çok iyi duruyor :) güle güle kullanın yeni burnuşunuzu:)
Evet baya incelmiş son hali çok farklıTeşekkür ederim :))))
İlk ayda çok şişti burnumda yüzümde özellikle bıyık bölümü resmen uyuşmuş gibiydi bide gülümseyemiyordum falan ama hepsi geçiyor ve sisler indikçe güzelleşiyor burun . İlk aydan bir foto ekliyorum
teşekkür ederimBence gayet güzel olmuş hatta öyle siste durmuyor 35 gün için çok iyi duruyor :) güle güle kullanın yeni burnuşunuzu:)
Burnun daha yeni 21 olduğuna bakma oturmamış daha şiş belli. 2 ay sonra o burun yüzünle bütünleşecek çok beğeneceksin. Şiş hali ile bile çok hoş duruyorİlk günden beri değiştiğimi söylüyorlar, 2 hafta sonra 5 ay olcak
Küçük değil burnun yüzünle uyumlu. Küçülcek ama öyle büyük fark olmaz anlamazsın bile ama burnun hatları oturur yavaş yavaş daha güzel olur. Benim yüzüm normalde büyük yanaklarım falan hande ercelin ki gibi benimki de şiş hali ile çok küçük duruodu. Şuan 6 ay oldu küçülmüş hali bie çok güzel . Kimse küçük olmuş demioBugün doktoruma gittim kontrole şişlerimin indiğini sanıyordum ama hala çok ödemli olduğunu söyledi daha inicek dedi düz yat yer çekiminden etkilenmesin burnun dedi yılıkır dedi 35 gün oldu dahada küçülürse neye benzerim ben çok sitres oldum küçük zaten
Çok fark olmadı o halde ilk ayla şuanda ki hali ölemi çok şekil değişiyormu siman falan değişmedimi ilerledikce zamanKüçük değil burnun yüzünle uyumlu. Küçülcek ama öyle büyük fark olmaz anlamazsın bile ama burnun hatları oturur yavaş yavaş daha güzel olur. Benim yüzüm normalde büyük yanaklarım falan hande ercelin ki gibi benimki de şiş hali ile çok küçük duruodu. Şuan 6 ay oldu küçülmüş hali bie çok güzel . Kimse küçük olmuş demio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?