Simanız ne kadar zamanda değişmeye devam etti bir ay üç ay

arzusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
323
48
98
Denizli
hanımlar birinci ayım ama değiştiğimi söylüyorlar ben fark etmiyorum pek bu devam edecekmi daha kaç ayda oturdu yüzünüz

İlk günden beri değiştiğimi söylüyorlar, 2 hafta sonra 5 ay olcak

Eklentiler

• IMG_20181225_182524.webp
    IMG_20181225_182524.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 176
hanımlar birinci ayım ama değiştiğimi söylüyorlar ben fark etmiyorum pek bu devam edecekmi daha kaç ayda oturdu yüzünüz
Benim de bir bucuk ay oldu,gören herkes çok değiştiğimi söylüyor.
Altı ay falan olunca burnumuz tam olarak otururur yüzümüze bence.

Çok yakışmış size ilk ayda bu şekildemiydi yüz hatların
Teşekkür ederim :))))
İlk ayda çok şişti burnumda yüzümde özellikle bıyık bölümü resmen uyuşmuş gibiydi bide gülümseyemiyordum falan ama hepsi geçiyor ve sisler indikçe güzelleşiyor burun . İlk aydan bir foto ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20181226_030853.webp
    IMG_20181226_030853.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 151
Bugün doktoruma gittim kontrole şişlerimin indiğini sanıyordum ama hala çok ödemli olduğunu söyledi daha inicek dedi düz yat yer çekiminden etkilenmesin burnun dedi yılıkır dedi 35 gün oldu dahada küçülürse neye benzerim ben çok sitres oldum küçük zaten

Bugün doktoruma gittim kontrole şişlerimin indiğini sanıyordum ama hala çok ödemli olduğunu söyledi daha inicek dedi düz yat yer çekiminden etkilenmesin burnun dedi yılıkır dedi 35 gün oldu dahada küçülürse neye benzerim ben çok sitres oldum küçük zaten
Küçük değil burnun yüzünle uyumlu. Küçülcek ama öyle büyük fark olmaz anlamazsın bile ama burnun hatları oturur yavaş yavaş daha güzel olur. Benim yüzüm normalde büyük yanaklarım falan hande ercelin ki gibi benimki de şiş hali ile çok küçük duruodu. Şuan 6 ay oldu küçülmüş hali bie çok güzel . Kimse küçük olmuş demio

Küçük değil burnun yüzünle uyumlu. Küçülcek ama öyle büyük fark olmaz anlamazsın bile ama burnun hatları oturur yavaş yavaş daha güzel olur. Benim yüzüm normalde büyük yanaklarım falan hande ercelin ki gibi benimki de şiş hali ile çok küçük duruodu. Şuan 6 ay oldu küçülmüş hali bie çok güzel . Kimse küçük olmuş demio
Çok fark olmadı o halde ilk ayla şuanda ki hali ölemi çok şekil değişiyormu siman falan değişmedimi ilerledikce zaman

Bende çok uç bir değişiklik olmadı. Ama herkeste illa değişiklik oluyor. Benim eski burnum kemerliydi. Şuan simam daha tatlı duruyor ama eski halimi şuan hatırlamıyprjm. Annem sadece yüzün eskiden uzun dururken şimid yuvarlak durmuş diypr. Yani canım sende merak etme. Burnun gayet güzel olmuş yeni olmasına rağmen. O burun zamanla oturacak şekillenecek o zaman sanki doğuştan bu burna sahipmişsin gibi hissedeceksin

Back
X