• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simarik kiz-ikinci es

Baslik simarik es , ikinci kiz olmaliydi. :KK51:

Babasini uvey anne ile paylasan aralarinda sadece 10 yas bulunan kizlar ikinci pozisyonunda hisseder cunku. Onun davranislari gayet normal ama seninkiler degil . Sanirim kendini bu kiz ile yaristiriyorsun ve annesi konumuna gecmek istiyorsun. Bu mumkun degil... Daha fazla cabalaman hem seni hem esini hem de iliskinizi yipratir. Lutfen baba ile kizi arasina girmeyin.

Kaç yaşında cici anne?
Böyle ablan yaşında mı?

Şu an beynimde çok fena Aşk-ı Memnu senaryoları dönüyor yav :KK53:
Şaka bir yana kolay olmasa gerek kimse için, ama bir de kadın genç olunca benim sinirlerim çok yıpranırdı.

:KK70:Yok yok genc degil babam yaslarda kendi halinde bir kadin daha once evlenmemis cocugu vs yok. Baslarda kabullenmek kolay olmuyor tabii.annem vefat ettikten 3 yil sonra evlendi babam. 10 yillik evliler simdi. Iyi bir kadin babama da bebek gibi bakiyor seviyor. Biz evlendik okuduk vs. O olmasaydi babam tek kalacakti şimdi.Oyle buyuk bir sorun yasamadik. Ufak sorunlar oluyor yine ama olsun.:nazar:

Selam kızlar...

benim tahammulsuzlugum samimiyetsizlige ve simarikliga. esimin ilk evliliginden bir kizi var. aramizda 10 yas kadar bir fark var. esimi cok sevdigim icin midir bilmem ama onu da en basindan beri cok sevdim. 5 senelik evliyim. ama son 2 senedir olanlardan dolayi ona tahammul edemiyorum. babasini isi dustugu zamanlar disinda bile aradigi soylenemez. zaten bu tarz zamanlarda da ses tonundan bir istek gelecegi hemen belli oluyor. bu konu da hep anlayisli oldum ama yinede hep haksiz olan bendim. bu nasil oldu anlayamiyorum. inanilmaz olaylar oldu cok yakin cevrem bile hep hata yapiyorsun bu kadar taviz verme, sana bunu yapamazlar dedi ama dinlemedim. terapistlere bile gittim. cok ozverili oldugumu ama bunu karsi tarafin hak etmemis oldugunu,bunu anlayacak durumda olmadigini daha sert kavgalara gerekirse girilmesi gerektigini soylediler.

simdi hamileyim ve yuzunu bile gormek istemiyorum. esimide kirmadan bu durumu nasil halledebilirim?
konun baya ilerlemiş yalnız naçizane fikrimi söylemek isterim.
Onlar baba kız; ister işi düşünce arar, ister vıcık vıcık ilişki yaratır babasıyla. O kısma karışma gibi bir lüksün yok bence.
Kızın seninle bir derdi yoksa psikolojini toplamaya çalış.

çok üstü kapalı yazdığın için yorum yapamıyorum.
belki kimliğinin açığa çıkmasından korkuyorsundur.

ancak şu kadarını söyleyebilirim, susmak hataymış demişsin bunda haklısın. bana da ne kadar fedakarlık yaparsan bunlar hiç görülmez ay bu kız nelerden vazgeçti demezler sen daha çok iste derlerdi. ben yine istemedim. şimdi göryorum ki fedakarlıklarım görevimmiş gibi görülüyor. sende de aynı durum olmuş olabilir. fazla alttan alma tepkini yerinde koy (aşırıya kaçmadan). bir karakterin olduğunu bilsinler ezmesinler seni. eşinin kızı misafir aldığında kendisi ağırlasın misafirlerini sen odana çekil.

• Beğen
Reactions: fyi
bu güzel ve anlamlı soru için seni tebrik ediyorum dünür :KK53:

peki sence gider miydi?
Çok teşekkürler dünür :KK5:

Bi anne ve çocuğunu herşeyden üstün tutan biri olarak cevap veriyorum hayır kesinlikle gitmez

Şu kk de tek bi anne bile babasına çocuğum şımarıklık yapıyor diye psikoloğa gitmezzz :KK12:

Kaç yaşına geldim halen babama anneme sırnaşırım onlarında hoşuna gider halen beni şımartırlar

Hiç babaya evladı kötü gelir mi ister 25 yaşında olsun evladı ister 55

Gitse gitse çocuğun eşiyle arasında bi soğukluk bi problemi olur onu çözmek için gider

Konu sahibi kimseye kızma boşuna çünkü açıkça konuyu belirtmediğin için konu nereye çeksen gidiyor. İnsanlar tepki göstermekte haklı.
Anladığım kadarıyla karşı taraf sizi ezdiği için bu kadar yıpranmışsınız. Mesela arkadaşlarının yanında sizi hizmetçi gibi kullanması. Orda tavrınızı koysaydınız, bu şekilde olmazdı. Bazen üvey çocuklara iyi davranılmadığı kadar, gereğinden fazla müsamma göstermek de onları dışlamak olur.
Eşiniz belirli bir yaşa gelmiş ama baba ve eş olmanın kavramını tam olarak anlayamamış sanırım adapte olamamış. Siz de aynı şekilde hazır olmadan evlenmişsiniz.
Size tavsiyem, bebeğiniz dünyaya gelir gelmez annelik içgüdüsü ile hareket etmeniz, yönetilen değil olaylara yön veren kişi olmanızdır. Mutluluklar..

kiz simariklik yapiyosa da babasina yapiyo..o bu durumdan sikayetci degilse sizi neden bu kdr geriyo psikologa gdecek kadar..eger ortada bi durum varsa babasiyla halleder.belki de sizin mudahale etmenizi istemiyodr..onu gormek istemiyrm diyemezsiniz..bosanmis cocugu olan biriyle evlendginize gore bunu zaten bastan kabul etmissiniz.siz de hamileymissinz ayni seyi kendi cocugunuz yasasn istemezdiniz..empati kurun bnce ve bu konuda kendinizi germeyin..

Back
X