Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi uyudu galiba şekerimçok sürmez ordan da kaçarsın evine dönersin. 4 satır okudum sadece. bu arada ped alması idrar torbasını taşıması onu mükemmel erkek yapmıyor bil istedim. burayı takip ediyormuşsun gerçi bilirsin![]()
Kendimi ifşa edesim geldiiiii onlardan biri de benimValla kacanlardan bi hayir görmedik ama insaallah sen bi ilk olursun
amaan takip ediyormuş nasılsa. burda avaz avaz bağrıyo millet "kaçmayın" diye..Konu sahibi uyudu galiba şekerim
Ay bi gülme geldi bu yorumaHastanede yattın anladık yok idrar torbası yok ped almış eşi bu detaylar niye, bize ne bundan.
Bu saçmalıklara adminler izin veriyor biz gerekeni yazınca biz suçlu oluyoruz oda ayrı bir ironi.
Gelmişin kurulmuşsun milletin evine takma kol bacak gibi şimdi ne şikayet ediyorsun, demekki yaptığın yemekte kötü temizlikte ki insanlar bundan memnun değil.
Konuyu açıyorsunuz yok bana onu demeyin yok bunu demeyin seni pofpoflama servisimi burası.
Kocasını göremiyormuş ne yapalım aramızda para toplayalım eşin evde otursun geçinin gidin.
Umarım gerçek değilsindir
Hastanede yattın anladık yok idrar torbası yok ped almış eşi bu detaylar niye, bize ne bundan.
Bu saçmalıklara adminler izin veriyor biz gerekeni yazınca biz suçlu oluyoruz oda ayrı bir ironi.
Gelmişin kurulmuşsun milletin evine takma kol bacak gibi şimdi ne şikayet ediyorsun, demekki yaptığın yemekte kötü temizlikte ki insanlar bundan memnun değil.
Konuyu açıyorsunuz yok bana onu demeyin yok bunu demeyin seni pofpoflama servisimi burası.
Kocasını göremiyormuş ne yapalım aramızda para toplayalım eşin evde otursun geçinin gidin.
Umarım gerçek değilsindir
Yaş 20 ama cesaret 80 90 yaştaki.Ay bi gülme geldi bu yoruma
20 yaş bu ya, ne önerirsek bir kulaktan girer digerinden cıkar
Yaş 20 ama cesaret 80 90 yaştaki.
Kocaya kaçmaya akıl varsa orada geçinmeyede olsun
Hadi eskiden insanlar cahildi bilmiyordu etrafta ne oluyor bitiyor.bana bunları desen bu yaşta kocayı bırakır dönerimBu ne sertlik..
Sonunda hep aynı konulardan ders alınmamalar ile çileden çıkan kk üyesi..
Hadi eskiden insanlar cahildi bilmiyordu etrafta ne oluyor bitiyor.
Şimdi elinde interneti olmayan yok, herşey yaşanılarak tecrübe edilmezki okuyoruz neler oluyor dünyada bunlardan ders çıkar yani.
Sen hata yap burda ağlaş bizde teselli edelim oldu bedava psikoloğuz biz.
Dünyada kanserle, hastalıklarka,fakirlikle, susuzlukla onla bunla uğraşan okadar çaresiz gerçekten dertli insan varken, bilerek çamura atlayıp ayy üstüm pislendi diyene üzülüp teselli edemiyorum artık sanırım.
üstüne bir de biz kötü oluyoruz..Hadi eskiden insanlar cahildi bilmiyordu etrafta ne oluyor bitiyor.
Şimdi elinde interneti olmayan yok, herşey yaşanılarak tecrübe edilmezki okuyoruz neler oluyor dünyada bunlardan ders çıkar yani.
Sen hata yap burda ağlaş bizde teselli edelim oldu bedava psikoloğuz biz.
Dünyada kanserle, hastalıklarka,fakirlikle, susuzlukla onla bunla uğraşan okadar çaresiz gerçekten dertli insan varken, bilerek çamura atlayıp ayy üstüm pislendi diyene üzülüp teselli edemiyorum artık sanırım.