• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şımarık mıyım yoksa bunlar sorun mu

herkese hayırlı geceler üyeliğimi sırf bunları yazıp rahatlayabilmek için aldım belkide bir daha gireemeyeceğim çünkü eşimin garip bir şekilde antipatiisi var. ben üç aylık evliyim yaşım 20 kaçarak evlendik evin üstüne geldim ve kaynanamlar ölene kadarda böyle gidecek tabikiiii sorun kv kp ikiside başta harikaydı kv eliyle yedirirdi elimi işe attırmazdı (bu arada bu üç aylık süreçte 12 gün hastanede yattım 4 günde yoğun bakımda menenjitim olduğu için am tanı konulmadı.) eşim harika bir insandır haastanede bir dakika yanımdan ayrılmadı idrar torbamı taşıdı ve hastanedeyken adet oldum bu süreçte bana ped aldı ilgilendi allah razı olsun nazarlardan saklasın gelelim konuya kv hiç türkçe bilmez sadece kürtçe bilir kv 55 yaşında insanı intihara sürükleyebilecek biridir örneğin benim yediğim yemeğe oturdıuğum yere giydiğim iç çaşarına kadar burnunu sokar ve bunu iyiliğimi istermiş gibi yapar mesela biz uyurken odaya girer çamaşır toplar eşimin üstünü örter dşim bunu hiç görmedi ben utancımdan söyleyemedim de bulaşıkları makinaya dizerim tavayı koyma der kepçe koyma der ne alakaysa ayrıca tam bir çöp toplama makinası dışarda ne bulsa eve tıkıştırır kıyafet dolabı doludur birde kalkar benim odama karışır ben halımı hep ortaya çekerim öyle hosuma gittiği için o getirir yatağın dibine eşimde maddi sıkıntılardan dolayı bir süreliğine taksiye çıkıyor ve geceleri yalnız kalıyorum az önce gelmiş besmelesiz odaya giriyor şok oldum yatma saatinde odama çekilmişim ne var acaba dedim korktum birşeymi oldu diye diyor niye yatmıyorsun sanki dilim bağlanmış gibi konuşamadım cam açıktı kalkmış camı kapatıyor terliklerimizi düzeltiyor diyor battaniyenin altına gir hasta olma z... kızar eşimi kastediyor ben hala suskunum ağzımı açabilmiş değilim bu aralar zaten psikolojim bozuk 1 aydır adet olmuyorum hamilelik belirtileride vardı sabah kanamam oldu şimdi kanamam yok delirmek üzereyim süreklşi ağlıyorum sürekli eşim diyorki sorun ne anlat neyi kafana takıyorsun söyleyemiyorum başında zaten bir sürü dert var bir kaç gün önce dediki daha taksiye çıkmıcam gece tehlikeli oluyor karımı yalnızda bırakmak istemiyorum kp bir torba dolusu laf etmiş iki gece hiç görmedim yüzünü taksideydi yemek yaparım bneğenilmez bizim kültürümüzün yemeklerini yapıyorum çöpe gidiyor onlarınkinide bilmiyorum o yüzden klasik şeyler yapıyorum bu seferde hep şikayet ediyorlar bıktım gerçekten tek istediğim işime karışmasınlar temizlik yapıyorum canım çıkıyor bünyem çok zayıf hemen yoruluyorum ve gün içinde uyumazsqam olmuyor bunada laf ediliyor eşim sabah geliyor kahvaltıdamn sonra akşama kadar yatıyor sonra işe yüzünü iki üç saat anca götüyorum kv öğlen çıkıyor kp yanına dükkana gidiyor yoksa tüm güün çekemezdim heralde kusura bakmayın lütfen uzun oldu hatalarım anlatım bozukluğum oldu

not:eşinle konuş evini ayır demeyin imkanı yok bakıcak kimseleriyok 8 kardeş olmalarına rağmen kafana takma demeyin engel olamıyorum
55 yasinda bir insanin bakima ihtiyaci yoktur kendi kendine bakabilir hem bu yastan sonra degisecegini pek sanmiyprum buyk ihtimalle oylr herseye karismayi iyiliginden yapuyprum diyordur dogulu eski kadinlar biraz oyle olur kendi teyzemden halamdan bilirim

Ayrı ev ve kafana takma dememizi istemiyorsan ailenin yanına gidip anne baba cahillik ettim bana sahip çıkın diyip ailenin yanına gidiceksin böyle ömür geçmez bide hamile olabilirmissin şaka gibi ya kesinlikle Korun çocuk olursa senin bittiginin resmidir ben sana soyliyim

Usenmeden okudum tüm sayfaları konu sahibi arazi herkes kendi kendine konuşmuş şaka gibi

Kucuk yaşta kacarak evlenmek
Hemen hamile kalmak
Kv kp ile yasamak

Eski açilan konulari oku, orada yazilanlari ustune alin. 5 milyon kere ayni seyleri yazamayiz ki...

Cok uzuldum adina :(

55 yasinda kadinin ne bakimi olacak ya? Benim kv 67 yasinda kadin masallah her dakika ayakta birseylerin pesinde. Evine gitsen sana cay bile koydurmaz.

Ayrica odanda kapini kilitle esyalarini ayri bir kirli sepetinde biriktir onlarla bir yikama. Ay igrenc kp in camasirlariyla seninkiler bir mi yikaniyor :/

Kendini ezdirme bastan ne alistirirsan oyle gider. Sen hizmetci degil o evin gelinisin. Buyuk bir hata yapmissin kacmissin ama sinirlarin olsun

Herhangi bir konuda kötü Bişey mis gibi kürt Türk vs diye ayırım yapılmasını veya direk belirtilmesini hiç hoşlanmıyorum.her yerin kendine göre adeti var farklı farklı.kültür farkı denilse de yeterli olur bence.sıkıntılı oldugunuz için göze batıyor olabilirler.burda arkadaşlar neler yaşıyor kV KP ile.sizinki aşılamayacak bir sorun değil gibi.uyurken kapınızı kilitleyin.yemek yaparken onların yemeklerini öğretmesini isteyin.dinlenmeniz gerektiğini anlatın vs vs.ayrı ev olana kadar çözüm olabilir

Madem yeni üyesin kısaltmaları nereden biliyorsun? Kv Kp falan..
Kv yada Kp diye bir kk kullanıyo sankı.
Birde bu konu fake diyip sen erkeksın deseydınız.
Neyi irdeliyosunuz ki ?

Konu sahibi sende anlat kocana bi dursun desin annesine. Seni gelin değilde evin çocuğu gibi görüyolar.
Siz iki kardeşmısınız de pat dıye odaya girip üstünüzü örtüyo ? Bir daha yaparsa kocam uyancak deme ki zatn uyansın bir zahmet burası yatak odası napıyosun sen? diyiver kocanda birşeyler söylesin bir daha da yapamaz heralde.

çok sürmez ordan da kaçarsın evine dönersin. 4 satır okudum sadece. bu arada ped alması idrar torbasını taşıması onu mükemmel erkek yapmıyor bil istedim. burayı takip ediyormuşsun gerçi bilirsin :KK66:
Olur mu adam ped almış idrar torba sini taşımış.anası onun altını degistirmemis babasını bez almamış .mükemmel es ki ana babası nin yapmadığını o yapmış.oda onu dinlemiş ailesini bırakıp kaçmış.evet sen simariksin

Onlar seni düğünle dernekle almamışlar ki zorla gelmiş gibi olmuşsun ailenin rızasını almamışsın bu halde nasıl mutluluk bekliyorsun ailen orda o haldeyken huzur bulursan şükret
Öncelik görevin ailenin elini öpmek olsun
Yani evlenmen şartmıydı bi bildikleri vardı ki vermediler ne bu evlenme merakı
Bari çocuk yapma
İnsan kendi annesine tahammül edemiyor yeri geliyor
Kv ye nası katlansın sürekli odaya gelir karışır buyüzden deriz ev üstüne ev olmaz

not:eşinle konuş evini ayır demeyin imkanı yok bakıcak kimseleriyok 8 kardeş olmalarına rağmen kafana takma demeyin engel olamıyorum

55 yaşındaki insanın neresi bakıma muhtaç pardon?
yatalak mı? kaldı ki konu içeriğinden bakıma muhtaç olmadığını çıkarıp soruma kendim cevap veriyorum... hayır değil.
evden kaçarak kocana gelmişsin. ailenle görüşmüyorsun. arkanda bir dayanağın da yok 20 yaşında üniv. okutuyor da değiller sana? hata üstüne hata yapmışsın. amenna. ama evini ayırmadan huzura eremezsin. bu tek çözüm yolu. benden söylemesi...
kaynanan oğluşunun evlendiğini idrak edememiş henüz.
gece odaya girip karısının yanında evli adamın üstünü örtmek nedir allasen ya :işsiz::işsiz:

herkese hayırlı geceler üyeliğimi sırf bunları yazıp rahatlayabilmek için aldım belkide bir daha gireemeyeceğim çünkü eşimin garip bir şekilde antipatiisi var. ben üç aylık evliyim yaşım 20 kaçarak evlendik evin üstüne geldim ve kaynanamlar ölene kadarda böyle gidecek tabikiiii sorun kv kp ikiside başta harikaydı kv eliyle yedirirdi elimi işe attırmazdı (bu arada bu üç aylık süreçte 12 gün hastanede yattım 4 günde yoğun bakımda menenjitim olduğu için am tanı konulmadı.) eşim harika bir insandır haastanede bir dakika yanımdan ayrılmadı idrar torbamı taşıdı ve hastanedeyken adet oldum bu süreçte bana ped aldı ilgilendi allah razı olsun nazarlardan saklasın gelelim konuya kv hiç türkçe bilmez sadece kürtçe bilir kv 55 yaşında insanı intihara sürükleyebilecek biridir örneğin benim yediğim yemeğe oturdıuğum yere giydiğim iç çaşarına kadar burnunu sokar ve bunu iyiliğimi istermiş gibi yapar mesela biz uyurken odaya girer çamaşır toplar eşimin üstünü örter dşim bunu hiç görmedi ben utancımdan söyleyemedim de bulaşıkları makinaya dizerim tavayı koyma der kepçe koyma der ne alakaysa ayrıca tam bir çöp toplama makinası dışarda ne bulsa eve tıkıştırır kıyafet dolabı doludur birde kalkar benim odama karışır ben halımı hep ortaya çekerim öyle hosuma gittiği için o getirir yatağın dibine eşimde maddi sıkıntılardan dolayı bir süreliğine taksiye çıkıyor ve geceleri yalnız kalıyorum az önce gelmiş besmelesiz odaya giriyor şok oldum yatma saatinde odama çekilmişim ne var acaba dedim korktum birşeymi oldu diye diyor niye yatmıyorsun sanki dilim bağlanmış gibi konuşamadım cam açıktı kalkmış camı kapatıyor terliklerimizi düzeltiyor diyor battaniyenin altına gir hasta olma z... kızar eşimi kastediyor ben hala suskunum ağzımı açabilmiş değilim bu aralar zaten psikolojim bozuk 1 aydır adet olmuyorum hamilelik belirtileride vardı sabah kanamam oldu şimdi kanamam yok delirmek üzereyim süreklşi ağlıyorum sürekli eşim diyorki sorun ne anlat neyi kafana takıyorsun söyleyemiyorum başında zaten bir sürü dert var bir kaç gün önce dediki daha taksiye çıkmıcam gece tehlikeli oluyor karımı yalnızda bırakmak istemiyorum kp bir torba dolusu laf etmiş iki gece hiç görmedim yüzünü taksideydi yemek yaparım bneğenilmez bizim kültürümüzün yemeklerini yapıyorum çöpe gidiyor onlarınkinide bilmiyorum o yüzden klasik şeyler yapıyorum bu seferde hep şikayet ediyorlar bıktım gerçekten tek istediğim işime karışmasınlar temizlik yapıyorum canım çıkıyor bünyem çok zayıf hemen yoruluyorum ve gün içinde uyumazsqam olmuyor bunada laf ediliyor eşim sabah geliyor kahvaltıdamn sonra akşama kadar yatıyor sonra işe yüzünü iki üç saat anca götüyorum kv öğlen çıkıyor kp yanına dükkana gidiyor yoksa tüm güün çekemezdim heralde kusura bakmayın lütfen uzun oldu hatalarım anlatım bozukluğum oldu

Onlarin duzeni uzerine gitmissin ve farkli bir kulturdesin. Onlar sana uyum saglamaz. Senin uyumlu olmani beklerler. Zaten kacarak tum ipleri ellerine vermissin. Yapacak pek de bir sey yok. Ayrica hicbir kv gunduzleri uyuyan gelini sevmez. Hep hazir olda beklemeni ister

En büyük cozumlerden biri , şikayet eder gibi değilde olanları mutlaka eşinize anlatın.
Yok bir şey diyip durmayın.

Kv.nize de söyleyin, kapı kapalıyken girmesin. Siz izin verdikçe o girer.
Konusmazsaniz derdinizi kimse anlamaz.
Sayginizi bozmadan neden rahatsizsaniz söyleyin.

20 yaşında hiç tanımadığın iki yetişkin insanın evine gidip yerleşmişsin, ne bekliyordun evin hanımefendisi olmayı mı?
adam anne babasına hizmet edecek, kendisinin de ihtiyaçlarını karşılayacak biri olarak seni seçmiş, sen de bu hayatı seçmişsin, şimdi hayatın boyunca onların sevdikleri yemekleri yapıp, onlara eksiksiz hizmet edeceksin. o evde asla bir birey muamelesi görmeyeceksin, buna alış, yani kayınvaliden asla senin yatak odana kapı çalarak girmeyecek ve seni istediği kalıba sokmadan karışmaktan vazgeçmeyecek.
zamanla alışırsın.

Konu sahibi burayı takip ettiğini söylemişsin.
Cidden takip ediyor olaydın kocana kaçmaz, aynı evde oturmaz, 3 ayda da bebek yapmazdın.

Bile bile yapılan hatalara üzülmicem artık.
Tek üzüldüğüm toplumumuzdaki bu cahil insanlar yüzünden evlilikler berbat ilerliyor. Ve dolayısıyla o evliliklerde yetişen çocuklar psikolojisi bozuk birer insan olarak hayata atılıyor.
Bakın sizin bu cahilce hareketiniz nelere mal oluyor iyi düşünün.

Kendi adıma dilimde tüy bitti aynı evde oturmayın diye..

28 yaşındayım evimiz ayrı 2.5 senedir evliyim maddi imkanlarımız da iyi sayılır.
Hala çocuğa cesaret edemiyorum ona güzel bi hayat sunabilir miyim vs.diye ?
Peki siz o berbat hayatlariniza o masum yavruları alet etmeyi ne çok seviyorsunuz yahu pes bu devirde bu cahillik?
Bi bak bakalım bi korun kocan iyi mi kötü mu ailesi nasıl bi 1 yıl geçsin hele ölc tart öyle karar ver çocuk sahibi olmaya.
Aaa ama yok olur mu hemen pat diye bi çocuk sonra da çocuğum için bosanmiyorum yoksa çeker giderimler nasıl bi paradokstur bu ?

Canım sen birlik oturmaya zaten kaçarak boyun eğmissin...

Aslında kayın validen yine iyi kötülüğü yok sadece kendi kaynanasınsan annesinden ne gördüyse onu yapıyor gelip sana bağırsa ne anlamazsın şunu şöyle yap felan dese haklısın fazla olur , sen evlerine alışana kadar ilgilenmiş seninle oh negüzel.

Odanıza girmesi elbette hata herhangi bir durumunuza şahit olsa olmaz karşına al anne eşim geldikten sonra odamıza girmesen olurmu diyerek.

Bulaşıkmakinesine koyma dediğini koyma biraz onun dediklerini yap zamanla herşeyden elini çeker sana bırakır.

Yemek konusunda beğenmiyorlarsa sende onların yemeğini bilmiyorsan, kaynanandan yardım al sor öğret bana de tam öğrenme yaşındasın...

Yatak odanıza girmeden başka sorun görmedim eşin zaten çok iyi belliki

Bu arada kaynanam 55 kayın pederim 57 yaşında ve kendileri hiçbi oğlunun yanında değil köyde yaşıyorlar 1 yıldır ondan önce ankarada kendilerinin ayrı oturduğu evi vardı.

Çok büyük bir hastalıkları yoksa birlik oturmak saçma geldi

Kafana takma o zaman onu demeyin bunu demeyin, bile isteye kaçıp gelip oturmuşsun geçinmeye bak

Şımarıksın ailenin evinde rahat batmış.
Sus kvdene karşılık verme, dediklerini yap akşam da eşinin gönlünü yaparsın. Ailen böyle davransa asla katlanmazdın ama böyle bir hayat için onları yüzüstü bırakmışsın. Bir bebeğin olursa -ki umarım bu şartlarda olmaz- anlarsın insanların nasıl sana emek verip bu yaşa getirdiğini.

Back
X