Şımarık ve salakmışım

Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?
Alınganlık değil ki bu salak ve şımarık diye size hakaret etmiş apaçık. Çıkıp gitmekte de haklısınız ben de olsam böyle bir tepki verirdim. Bundan sonrası için ise ablanızla daha mesafeli olmanız daha iyi olacak gibi.

Alınganlık değil ki bu salak ve şımarık diye size hakaret etmiş apaçık. Çıkıp gitmekte de haklısınız ben de olsam böyle bir tepki verirdim. Bundan sonrası için ise ablanızla daha mesafeli olmanız daha iyi olacak gibi.
O benden önce bana mesafe koyar zaten . Çünkü o benim büyügum benden adım bekler .herzamanki gibi

Aynen banada.. Zaten bişeyler daha soyledi ama bosverın gıbısınden yazmıs konu sahıbesı. O yuzden tıkandım yorum yapamadım.
Bu laflardan sonra konu yeğenime kardeşime geldi bunlar okumuş etmiş sen onlarada bilmiş gibi davranıp saygısızlık mi ediceksin dedi .detay bu .en zoruma giden de bu oldu ne alakq ya bildiğim konuda elbet konuşur bilmediğim de fikir alırım onlardan ve bunu ablam biliyor .en basit örnek birinin nişanı var giyim konusunda yeğenim ve kardeşimden yardım istedi .ozamanda ablam bana dedi .sen çoluk çocuğun lafiylami kıyafet alıyorsun.

Nedense bana ablanız yeğeninizle ilişkinizi kıskanmış gibi geldi. Anladığım kadarıyla bu ablanızın ilk dengesizliği değil. Açıkçası ben sizin yerinizde olsam konuşmayı çok önceden bırakırdım ki başıma geldi, öbür türlü ablanızın bu saçma konuşmalarını çekmek zorunda kalırsınız.

Nedense bana ablanız yeğeninizle ilişkinizi kıskanmış gibi geldi. Anladığım kadarıyla bu ablanızın ilk dengesizliği değil. Açıkçası ben sizin yerinizde olsam konuşmayı çok önceden bırakırdım ki başıma geldi, öbür türlü ablanızın bu saçma konuşmalarını çekmek zorunda kalırsınız.
Keşke bu raddeye gelmeden ciksaydim . olay benim salaklima kadar gelmezdi

Ahhh karpuz senin annenle , ablanla sorunlarını biliyorum az çok eski konularından.
Sürekli sana laf sokup seni üzen insanlar annenle ablan.
Neden bi mesafe koymuyorsun?

Çok tuhaf mutlu olması gerek halbuki

Ahhh karpuz senin annenle , ablanla sorunlarını biliyorum az çok eski konularından.
Sürekli sana laf sokup seni üzen insanlar annenle ablan.
Neden bi mesafe koymuyorsun?
Canim ben değil onlar koymuyor ağızlarına geleni söyleyip sonra yanima geliyorlar ama özür dilemeue değil sen haksizsin demeye

Ablanız içinde biriktirdiği kendi düşüncelerini , kızı üzerinden size söylemeye çalışmış, bildiğin fırsat kollamış.

mesele her ne olursa olsun, herkesin içinde böyle bir konuşma yapılmaz. Haklı olun/haksız olun.

uygun bir vakitte başbaşa konuşulmalıydı bu mesele. Ama ablanız siz küçük düşesiniz diye özellikle bu anı seçmiş bence. İyi niyet göremedim açıkçası.

ben olsan ben de çeker giderdim.

Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?
Tepkiniz normal bence ablanız neden öyle konuştu acaba çok saçma.

Bir de acılı bir şey anlatırken niye gülüyorsunuz? Üzülseniz bile niye gülüyorsunuz? Yukarıda yazmışsınız ama bunlara gülünmez

Canim ben değil onlar koymuyor ağızlarına geleni söyleyip sonra yanima geliyorlar ama özür dilemeue değil sen haksizsin demeye
O zaman sana gelmek istediklerinde kabul etme. “Müsait değilim” de geç .
O kadar şey yaşadın doğru düzgün yanında bile olmadılar , burnundan getirdiler.
Bayramdan bayrama görüşsen o bile kafi..

Tepkiniz normal bence ablanız neden öyle konuştu acaba çok saçma.

Bir de acılı bir şey anlatırken niye gülüyorsunuz? Üzülseniz bile niye gülüyorsunuz? Yukarıda yazmışsınız ama bunlara gülünmez
Bu benim karekterim gülerek dediğim kahkaha gibi anlamayın .tebessümle anlatırım ben hep böyleydim yeni değil ki ben dışa yansıtmayı sevmiyorum.cunku orda gülmezsem ağlarım .duygularımı bastırıyorum sadece

O zaman sana gelmek istediklerinde kabul etme. “Müsait değilim” de geç .
O kadar şey yaşadın doğru düzgün yanında bile olmadılar , burnundan getirdiler.
Bayramdan bayrama görüşsen o bile kafi..
Keşke onlardan uzak ta bı yerde olsam canım anca o sekil kurtulabilirdim annem dibimde oturuyor babam günde 3 kez kapımı çaliyor napiyosun diye .mümkün değil uzak duramiyorum

Bu benim karekterim gülerek dediğim kahkaha gibi anlamayın .tebessümle anlatırım ben hep böyleydim yeni değil ki ben dışa yansıtmayı sevmiyorum.cunku orda gülmezsem ağlarım .duygularımı bastırıyorum sadece
Bunu yapmanız hem yanlış hem saçma bence. Ağlanacak şey varsa ağlanır. Tebessüm edilmez yani. Dışarı yansıtmayı sevmiyorsanız o konuyu konuşmazsınız, tepkisiz kalırsınız ama tebessüm ?

Hay Allah ya ablamlara daldım tüpe koyduğum çayı yaktım 😱 kokuyuda almasam yanacaz demekki Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ gordunmu noldu

Eklentiler

• IMG_20210531_011438.webp
    IMG_20210531_011438.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
Bunu yapmanız hem yanlış hem saçma bence. Ağlanacak şey varsa ağlanır. Tebessüm edilmez yani. Dışarı yansıtmayı sevmiyorsanız o konuyu konuşmazsınız, tepkisiz kalırsınız ama tebessüm ?
Canim anlatamiyormuyum sana diyorum ki ben hep böyleydim .yeni olan bişi değil .ben bunu yaparken farkında bile olmuyorum genelde saçma olsada olmasada ben böyleyim . Ablamda bı zahmet gıcık olmayı versin

Sizi sevip sevmediklerini bilemem de saygı duymadılar kesin.
Bir de üstteki yorumlarda da olduğu gibi bana da kıskançlık var gibi geldi.
Bazen uzak durmak en iyisi oluyor.
Gönlünüzü almaya pek niyetleri yok gibi.
Konuşursanız üstüne daha çok kırılacaksanız konuşmanın hiç anlamı yok bence

He sen ıyısın bem kotuyum der cıkardım .Yanlısını anlayana kadar da muhattap olmazdım

Back
X