Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?