- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Iyı yapmışsın .Boşver .Tamam sen haklısın diyip çıktım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı yapmışsın .Boşver .Tamam sen haklısın diyip çıktım![]()
Bedenimlede dalga geçer .bişi diyimmi ablam haric herkez beğenir tipimi halbuki biraz kilo alsam sen siskosun falan böyle şeyler derSizi sevip sevmediklerini bilemem de saygı duymadılar kesin.
Bir de üstteki yorumlarda da olduğu gibi bana da kıskançlık var gibi geldi.
Bazen uzak durmak en iyisi oluyor.
Gönlünüzü almaya pek niyetleri yok gibi.
Konuşursanız üstüne daha çok kırılacaksanız konuşmanın hiç anlamı yok bence
Ben anlıyorum. Burada fark ettiğim sadece bir tek saçma davranış. Ve bunu savunuyorsunuz. Ablanız da geçmişten beri böyle olduğunuzu düşünüyordur zaten. Bir tek hareketinizle karar vermemiştir.Canim anlatamiyormuyum sana diyorum ki ben hep böyleydim .yeni olan bişi değil .ben bunu yaparken farkında bile olmuyorum genelde saçma olsada olmasada ben böyleyim . Ablamda bı zahmet gıcık olmayı versin
Ee tamam işte biliyor . yenimi karar verdi salak olduğumaBen anlıyorum. Burada fark ettiğim sadece bir tek saçma davranış. Ve bunu savunuyorsunuz. Ablanız da geçmişten beri böyle olduğunuzu düşünüyordur zaten. Bir tek hareketinizle karar vermemiştir.
Aynı ben…Kır dök sonra dön “sen alıngansın”…Üzülmeyin ya,siz kendinizi biliyorsunuz başkaları aileniz bile olsa sizin hakkınızda ne düşünürse düşünsün.Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar
Zaten başbasayken söylese bukadar uzulmezdim aslında .ablam sonuçta varsa bı hatam söylesin evine biraz açılmaya gittim bu laflari duymaya değilAblanız içinde biriktirdiği kendi düşüncelerini , kızı üzerinden size söylemeye çalışmış, bildiğin fırsat kollamış.
mesele her ne olursa olsun, herkesin içinde böyle bir konuşma yapılmaz. Haklı olun/haksız olun.
uygun bir vakitte başbaşa konuşulmalıydı bu mesele. Ama ablanız siz küçük düşesiniz diye özellikle bu anı seçmiş bence. İyi niyet göremedim açıkçası.
ben olsan ben de çeker giderdim.
İstediğiniz kadar kilolu veya zayıf olabilirsiniz. Kimse sizin kilonuzla dalga geçme hakkına sahip değildir. Anneniz, kardeşiniz de olsa. Bu saygısızlıktır.Cokopremses cokmu kiloluyum .bununla sürekli dalga geçer .ben uzulmemis gibi görünsemde içten içe üzülüyorum aslinda
Nebilim icerleniyorum aslında .dalga geçiyor baya :/ cani sağolsun ne diyimİstediğiniz kadar kilolu veya zayıf olabilirsiniz. Kimse sizin kilonuzla dalga geçme hakkına sahip değildir. Anneniz, kardeşiniz de olsa. Bu saygısızlıktır.
Aynen böyle gidersen bidaha evine gelmem dedi :) zaten ben o sirada ayakkabımı giyordum çıktım geldimHakaret edip sonra da böyle gidemezsin mi dedilerenerji emicileri bunlar işte
Işığından da rahatsızlar haberin olsun![]()
Sağlıcakla kucağıniza alın inşallahDaha beteri bende var. Ablam Kafamı cep telefonuyla darp etti. Annemde çocuk ayırır, onun sesi çok çıkıyor diye ondan taraf olur. Geçenlerde ben de burda konu açtım. Şu an hamileyim. Önceden annem yalnız kalıyor diye vicdan yapıyordum ama gelen yorumlarda bebeğimi herşeyin önüne koymam gerektiği yönündeydi. Evladımı sağlıkla kucağıma alana kadar annemle görüşmeyeceğim.
biraz kilolusunuz. Kilo herşeyden önce sağlık için zararlı. Kendiniz için zayıflayın.
Sırıtarak sevinirim yahu deseydinAynen böyle gidersen bidaha evine gelmem dedi :) zaten ben o sirada ayakkabımı giyordum çıktım geldim
Ama bu kafayla daha çok üzerler sizi kusura bakmayın.cani sağolsun ne diyim
Bu benim karekterim gülerek dediğim kahkaha gibi anlamayın .tebessümle anlatırım ben hep böyleydim yeni değil ki ben dışa yansıtmayı sevmiyorum.cunku orda gülmezsem ağlarım .duygularımı bastırıyorum sadece
Ne yazikki o sırada ağlamakla ve yüzümü saklamakla meskuldumSırıtarak sevinirim yahu deseydin
Tamam biliyorum o sinir anında akla gelmiyor denmiyor ama aklinda bulunsun yani![]()
Annemle ablam barıştırdı bizi .bayramdi anneyle konuşmazsan bende konuşmam seninle dedi onun hatırı için gittim bayramda elini öptüm .ama değmiyor işte..eşimle barıştım .bikeresinde bana dediki eşim bak seni kıskanıyor ablan kıyameti koparmıştim başına nebicim konusuyosun sen ablamla ilgili diye .ama sanırım haklıymış .annemle evlerimiz çok yakın gelip gidiyor bana.ve çaydanlık meselesi olan da o ablam di işte.zaten başka ablam yok .ablam farklı bı şehirde oturuyor du buraya taşındılar.Geçende çaydanlık mevzusu olan ablanız mi? Üzüyorlarsa görüşmeyin. Si zaten annenizle nasil görüşüyorsunuz hic anlamiyorum. O kadar sıkıntılı zamanlarda sizi sigdirmadi resmen eve, esinizle barıştınız mi annenizle kalmıyorsanız biraz mesafe koyun
Doğru .ne annemle ne ablamla görüşmek istemiyorum .kendisi gelip özür dilemek demeyeceğim zaten yapmaz bunu .hatasını kabul ederse konusurum onunlaBirçok kişide vücut ağır stresle karşılaştığında gülerek mücadele ediyor, takılmayın. Zaten gerçek gülümsemeden çok farklı olduğu belli oluyor.
Açıkçası ablanızın kıskanıyor olduğu görüşüne katılıyorum. Durup dururken laf sokması çok önemli bir işaret, sizi görünce siniri tetikleniyor.
Benim önerim kızı ile ilgili dediği hiçbir lafa inanmayın, sizin yeğeninizle doğrudan görüşün zaten yaşı da büyük. Yeğen o lafları dememiştir, hepsi kendi düşünceleri çok belli.
Zaten “aranız da iyi...” lafından duygularını da belli etmiş.
Ablanızla ilgili mesafelerin mesafesini koyun diyorum. Evine gezmeye gitmeyin, nasılsın diye aramayın. Alışmış laf sokup sokup bedel ödememeye, bırakın biraz da o paniklesin. Artık bir sözüyle sizi tak diye ayağına çağıramasın.
Şimdiye kadar ilişkiniz için emek vermemiş, uğraşsın bakalım.