şımarıklıkmı ? beklentimi abarttım mı ?

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.550
598
son zamanlarda buranın müdavimi oldum...

benim 2-3 haftadır görüştüğüm biri var. kendisinden bayağı etkileniyorum. biraz iletişim sorunumuz var açıkçası bu durum kafamı kurcalasa da ben bir süre kendisini gözlemlemeye karar verdim. neyse hafta sonu buluşalım diye sözleştik. bi mekana gidecektik ben bunu işyerinden alacaktım bende araç var. mekan da onun işyerine 10 dk ya var ya yok. çocukta araç yok bu arada. tam işte çıktım, yoldayım geliyorum vs diye konuşurken tak, benim araç arıza yaptı ben yolda kaldım. sorun ne asla bilmiyorum. konum attım buna, kaldık burda diye. hay allah ne yapsak kötü olmuş vs dedi şuna baktın mı bunu kontrol ettin mi vs muhabbetinden sonra bana, "o zaman ben sözleştiğimiz yere taksiyle geçiyorum sen de bi taksi çevirir gelirsin" dedi ben şok oldum. kaldım öyle. hava kararmış, kaldığım yer izbe. ara sokakta bi yerdeyim bilmediğim bi yer. neden bilmiyorum çok bozuldum. resmen başının çaresine bak demek değilmi bu? araç yolda kalmış ne sorun var belli değil,anlamam. anksiyetem var panik atağım var. zaten stres olmuşum bi de yani akşam vakti zaten canım sıkılmış, insan demez mi ya "bekle ben bi taksiyle yanına geleyim mekana birlikte geçelim taksiyle" diye?? ben bunu bekledim açıkçası kendisinden. ben erkek olsam asla yalnız bırakmazdım mesela görüşeceğim kızı. üstelik taksiyle 10 dk içinde yanıma rahatça gelebilirdi. neyse bozuntuya vermedim tamam dedim, ana caddeye çıktım çevirdim taksi gittim mekana. ben geldiğimde o da bi masaya geçmiş bekliyordu. bişeyler yedik. sonra araç kafama takıldı evden de bayağı uzak mesafede kalmıştı. acaba şimdi gidip baksam arabaya, düzelmiş midir dedim. saat geç oldu yarın bakarsın vs dedi kapandı konu. insan demez mi tamam kafan takıldıysa beraber gidip bakalım gece vakti yalnız olma, eşlik edeyim sana, diye?? sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. sizce beklentim çokmu yüksek? şımarıklık mı ediyorum yoksa benim yerimde olsanız sizde benim gibimi düşünürdünüz yorumlarınızı bekliyorum. ha eğer ben şımarıklık etmişsem kendimce, çocuğa haksızlık etmeyeyim boşuna beklentilerimi de törpüliyim diyorum.

ama o ben taksiyle geçeyim sende tut bi taksi gel lafı sanki benide soğuttu gibi ya.
 
Aslinda beklentiniz cok gereksiz yani erkeksiz 10 dk yolu takside gidemeyecek degilsiniz saniyorum. Gelse ne yapacak arabadan anlamyorsa, ayni yolu boşuna geri tepecek bi daha.

Mantik kismini bir kenara birakirsak erkekler çook hoşlaninca bu tarz gereksiz durumlarda bile ilgilenmek ve yardimci olmak için can atarlar genelde. Bu arkadaş baya ilgisiz kalmiş size.
 
Bence abartılı bir beklenti yok ortada. Yoldan geçen tanımadığın insan bile el atmaya çalışır böyle bir durumda, flört değil herhangi bir arkadaşım da böyle davransa bozulurdum ben. Mekana falan da gitmezdim. Sizi umursamayan birine karşı kaprisli, şımarık falan görünmemek için hoşunuza gitmeyen bir durumu görmezden gelmek çok yanlış bence.
 
Aslinda beklentiniz cok gereksiz yani erkeksiz 10 dk yolu takside gidemeyecek degilsiniz saniyorum. Gelse ne yapacak arabadan anlamyorsa, ayni yolu boşuna geri tepecek bi daha.

Mantik kismini bir kenara birakirsak erkekler çook hoşlaninca bu tarz gereksiz durumlarda bile ilgilenmek ve yardimci olmak için can atarlar genelde. Bu arkadaş baya ilgisiz kalmiş size.

+1
 
Herkesin beklentisi farklı. 2-3 haftadır görüştüğüm birinden ben bunları beklemezdim, başımın çaresine bakardım. Ama belli ki siz bekliyorsunuz, olabilir. Bu durumda sessiz kalmayıp doğrudan ne beklediğinizi söyleyeceksiniz (yani arayıp "iki taksi yapmayalım, geçerken beni alır mısın buradan" diyeceksiniz). Olmuyorsa da uzatmayıp beklentinizi karşılayacak insanlara yöneleceksiniz.
 
Malesef biraz günümüz erkekleri böyle artık.
Hayatlarındaki kadın için pek bir şey yapmak istemiyorlar zor geliyor onlara.
Emek çaba değer vermek vs bunlar hep eskide kalmış sanki.
Bence bu olaydan bağımsız zaten iletişim probleminiz varmış esas mesele bu.
Bunu aşabilecek misiniz ?
 
bence başlı başına garip. siz arabayı arizalandigi yerde öylece bıraktiniz buluşmaya mı gittiniz? bunu burada böyle bırakamam deseydiniz ya kendisi gelirdi ya da iyi o zaman başka zaman görüşürüz derdi siz de anlayan biri ile işinize bakardiniz. olmadı çekici cagirmanizi filan beklerdi.

onun dışında sizi pek ciddi görmüyor gibi, böyle bir durumda nerdesin geliyorum filan der tc erkeği. gelemese dur bir ustayi arayayım der, ne bileyim.
 
Yalandan da olsa sorsaymış yani ne bileyim. Belki yine kabul etmezdiniz taksi çevirir gelirim derdiniz zaten.
Hoşlanan, değer veren adam koşa koşa gelir ilgilenirdi. Kadınlar tabii ki her şeyi yapabilir ama yüzyıllardır kodlanan içgüdüsel davranışlar vardır, erkeklerin hoşlandığı kişi için bir şeyler yapmaya çabalamasi bir tür içgüdüsel davranıştır. Bu kişide bunu göremedim.
Bunun dışında görüşmeye gitmeseydiniz keşke araba orada kalmış. Çekici çağırıp arabayı halletseydiniz. Bir araba kolay mı alınıyor ya. Pamuklara falan sarın yazık.
 
Back
X