Şimdi ben bir buçuk yılıma mı aptallığıma mı yanmalıyım :(

Erkekleri gerçekten Allah bildiği gibi yapsın ve hepimizi bunlar gibi adamlardan korusun. Allah'a bin şükür unuttum sadece arada nasıl da hiç şüphelenmedim diyorum ama işte hiç açık vermedi utanmaz.

Aynen bende hic süphelenmemistim, aklimin ucundan bile gecmedi,
okadar iyi oyuncuki bunlar, okadar muhtesemlerki,
en iyi artist olur valla bunlar :)))

ALLAH böylelerinden korusun.vicdan yapıyorsanız sizde ki face hesabının linkini alın hatta kapatma olasılığı nedeni ile sayfayı kaydedin yada resimleri çekin elbet bir gün sözlüsünün kim olduğunu öğrenirsiniz ona isimsiz olarak gönderirsiniz.
ne sahtekarmış bir sadaka verin ucuz atlattınız bence.gelmiş geçmiş olsun

Allah korusun böyle birşey benim başıma gelseydi
Kesinlikle o kıza ulaşırdım.
Göz görüp kulaklar duyduktan sonra insana vebali düşer
Haktır yani o kişinin bilmesi ne o kızın bile bile günahına girerim ne böyle bir şerefsizin yanına kar bırakırım.
Kader dediğimiz çok inca bir çizgi belkiler insanın hayatında okadar önemli ki.
Kız belki böyle bir ruh hastasıyla olduğunu bilmiyor
En azından sen üstüne düşeni yap söyle üzerinde hak kalmasın...
İnanmasada keyfi bilir

Üzülmek yerine sevinmelisiniz, böyle karaktersiz birinden kurtulduğunuz için.
Duyarlı bir insan olarak bence diğer kıza söylemelisiniz, inanıp inanmak ona kalmış.
Sonrada o pisliğin size ulaşabileceği hiçbirşey bırakmamalısınız.

nasıl anlıyacaktın ki.isim kontrolü mü yapacaktın.man..k demek ki.bu bu kadar basit.sonuçta kadınız ve sevilmek istiyoruz.hepimiz evlenmek ve anne olmak istiyoruz ,minareyi çalan kılıfınıda hazırlamış.Allah yüzüne gülmüşte gerçekleri görmüşsün.aptal olan sen değilonun çevresi.baştada kendisi.içimden geldi can dedim.gelişimini bile tamamlıyamamış yaratık.yol ver gitsin.su testisi su yolunda kırılır.bir gün başını öyle bir belaya sokar duyarsın.bariz kaşınıyor,aranıyor.

dusun ki onun yerınde sen olabılırdıN ..Bu kıza yapabılecegın en buyuk ıyılık olur..Kurtulduguna sukur bence..Psikopat ucuz atlatmıssın..

Ne psikopat manyak insanlar var anlamıyorum ya.
Benimde sevgilimin en yakın arkadaşının sevdiği kız onu 2 sene boyunca oyalamıştı meğerse 5 senelik ilişkisi varmış kızın ve bayramdan sonra sözleniyolar.
Tesadüfen sevgilimin işe başladığı yerde kızın 5 yıllık sevgiliside çalışıyomuş orda ortaya çıktı herşey.
Biz söylemedik bize düşmez karışmak diye...
Bence sizde karışmayın..
Allahından bulsun...

Yalan söylemesinin sebebi neymiş ki merak ettim
İnsanlardan korkacaksın ya 1.5 yıl bile geçse güvenilmiyor demek ki :18:

Adama bak 40 yıllık tiyatrocu mübarek :44: kıza değil gidin devlet tiyatrosuna isim verin sevap olsun
Yazık ya nasıl üzüldüm sizin adınıza bende böyle bir şey yaşamıştım 1 sene sürdü adı Emre sanarken Hasan çıktı ben öğrenmeden ortadan kayboldu 4 ay sonra çıktı hiçbirşey yokmuş gibi devam etmek istedi.

Anlamıyorum ki ailede problem olmalı böyle çocukların yetişmesi için. İyi kurtulmuşsunuz. Hem bence siz genede kıza söyleyin. Sonra vicdan azabı çekersiniz. Hiç değmez o aptal için. Afedersiniz.

Son düzenleme:
bırak söyleme ne hali varsa görsün

emin ol söylersen sen kötü olursun, kız sana değil 5 yıllık sevgilisine inanır.

oha diyorum şuan harbi şizofren.Ay allahım düşmanımın başına vermesin böyle bir durumu.Hepimizin sevgilisi hepimizin hoşlandığı erkekler var.Düşündümde benim sevgilim yapıyor böyle bir mallığı vallaha Allah korusun öğrenmek isterdim öyle bir insanla hayat birleştirmektense çekeceğim kadar acısını çeker sonra yeni bir düzen kurardım.bence söylesen bir şey kaybetmezsin.

O kızın yerinde olsam ben bilmek isterdim böyle bir şeyi bence söylemelisin.

Kesinlikle söylemelisin sonra vicdan azabından kurtulamazsın
Tamam sen bu heriften kurtuldun ama o kızıda yazık onun yerinde sende olabilirdin !

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorum yaptığınız için kız yurtdışına çıkmış döndüğü zaman konuşucam çalıştığı yerden öğrendim ama ne zaman döneceğini bilemiyorum. Büyük bir ihtimal bana değil o ruh hastasına inanır ama olsun ben üzerime düşeni yapmış olurum en azından.

Arkadaşlar ben az önce kıza anlattım herşeyi fakat inanmadı bana çünkü o terbiyesiz herif benim anlatma ihtimalime karşı baştan anlatmış kendisi. Tabi doğru olarak değil seninle ayrıyken böyle bir kızla çıktım sensizliğe dayanamadım onu bırakınca çıldırdı gibi şeyler. Kız da bana doğal olarak inanmadı tabi elimde çok fazla kanıtta olmadığı için kendince o da haklı. Ama ben üstüme düşeni yaptım sanırım inandırmaya çalıştım baktım kız da hakaret boyutuna getirdi işi ne halin varsa gör dedim bende. Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.

Arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın, dua edelim de Allah o kızcağızın da gözünü bir an önce açsın... :105:

Arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın, dua edelim de Allah o kızcağızın da gözünü bir an önce açsın... :105:

Amin be canım. Ben yine Allahın sevdiği kuluymuşum ya söylemeseydi bana nerden anlycaktım bide annenlere tanıştır diye tutturmuştu Allahtan o hataya düşmedim anacığımın yüreğine inerdi.

Ayrıca bugün sana inanmasa bile, emin ol yarın bir gün gerçeklerle yüzleştiğinde kız seni anıp, böyle bir kız vardı Allah razı olsun o beni uyarmaya çalışmıştı ama ben dinlemedim diye anacaktır seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…