ay Allah'ım olana inanmakta ben bile zorluk çektim ya manyağa bakar mısın!!!!
canım o kızın başı yanmsın yazık değil mi karşısındakini adam sanıyor al karşına kızı konuş anlat herşeyi göster face mail ne kumpaz kurduysa
düşünsene onunla hayatını kurucak , ben karışmıyım deme yani
oda cezasını bulsun manyak insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok!!!
ay Allah'ım olana inanmakta ben bile zorluk çektim ya manyağa bakar mısın!!!!
canım o kızın başı yanmsın yazık değil mi karşısındakini adam sanıyor al karşına kızı konuş anlat herşeyi göster face mail ne kumpaz kurduysa
düşünsene onunla hayatını kurucak , ben karışmıyım deme yani
oda cezasını bulsun manyak insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok!!!
Arkadaşımız çok güzel anlatmış .Diyelim ki sözlüsü olacak kıza herşeyi anlattınız .Kız eğer söylenenleri kulak asmayan tiplerdense bunu sizden ispat etmenizi ister :44:
Ve siz diyorsunuz ki bu kişi size yalan söylediği zamanlarda etrafındaki kişileri de tembihlemiş
Eğer ispat edecek durumlarınız varsa ; çıkın kızın karşısına ve uyarın onu ! Sizi dinlerse onun için iyi olur
Baktınız dinlemiyor kız çocuğa inanıyor ; sallayın gitsin
Benim anlamadığım bu adamın çevresindekilerde hiç mi vicdan yok :44:
Birisi de çıkıp diyememiş mi ''yapma dur kızın duygularıyla oynama ayıptır !!! '' diye
bence hiç karışmayın...
siz insanlık namına uyarmak istersiniz ama sizi ara bozucu olarak tabir ederler..
canınız iki katı sıkılır...
kurtulduğunuza şükredip, tanışmamış gibi davranmaya çalışın...
en mantıklı böyle gibi görünüyor...
HurremSultan2012, bende kendimi yalnız hissediyordum benden başka kimse bu kadar bahtsız olamaz diyodum :) Ama çok fazla böyle ruh hastası erkek var. Adama diyorum ki git tedavi ol diyo ki yok hayır ben öyle söyledim ama aşık oldum sana lütfen bırakma beni. Ama en son ne beddua varsa okudum kendisine daha da belini doğrultamaz sanırım :)
Hee bide cok seviyorum asiktim, valla billa ekmek kuran carpsin diye yeminler ediyorlar :) öküzler
diyorum ya hasta bunlar gercekten normal degiller,
Ben beddua etmedim ama allah büyük yanina koymiyacakkkk,biliyorum.
Kesinlikle uzak dur bende, sükret gercekten sükret, cünkü o 5 yillik kandirilan sevgilsii sende olabilirdin,
o kiza ister acikla ister aciklama bisey diyemem bu konuda sana, senin bilecegin is bu.
Insallah en kisa zamanda unutursun,
bu arada benimde 2 yillik sevgilimdi,
ama gitti 2-3 aylik tanidigi kiza satti beni, onla sözlendi,
adi batasica :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?