- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
2010 yılı ekim ayı gibi biri ile tanıştım bu arada öyle internetten falan değil sürekli gittiğim bir kafede karşılaşıyorduk ve bir gün tanıştık işte. Tanıştıktan üç ay sonra çıkmaya başladık. Daha sonra askere gitti ben aptal gibi asker yolu bekledim, gün saydım arıyorum işte askeriyeyi konuşuyoruz her gün. Neyse döndü askerden her şey gayet güzel arkadaşları yenge diyorlar başka bişey demiyorlar falan. sekiz ay falan geçti üstünden bir gün bir mesaj '' sana bir şey söylemeliyim ama söylersem seni kaybederim. '' bende aldattı herhalde dedim söyle bakalım diye cevap verdim. Cevap '' Benim adım can değil ''. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ya düşünebiliyor musunuz adam öyle örgütlü çalışmış ki askeriyedekileri tembihlemiş kendi arkadaşlarını tembihlemiş. Can diye facebook açmış, mail adresi almış. Her şey bildiğiniz kurulmuş. Diyorum ki neden böyle yaptın pişmiş kelle gibi sırıtan bir yüzle o an içimden can demek geldi diyor yüzsüz. Sonra öğrendim ki 5 yıllık ilişkisi varmış. En son iki hafta önce aradı ağzıma geleni söyledim lanetler yağdırdı hala ağlıyor ve deme öyle diyor. Timsah gözyaşları işte şimdi o kızcağızla sözlendi ben sürekli o kıza bunu söylemem gerektiğini düşünüyorum yazık bilsin nasıl bir şizofrenle birlikte olduğunu belki kurtulur ama bir yanımda yapma söyleme inanamaz sana karışma diyor. Sizce ne yapmalıyım ?